A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Mobil

Fókuszban az olyan hordozható eszközök, mint a notebook, okostelefon és táblagép. Cikkek, tesztek, szoftverek, újdonságok.

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Mobil Mindenkinek van története arról, hogyan kellett egy ismerősének óriási összeget fizetnie a mobilos adatcsomag forgalmi korlátjának túllépése miatt. Különösen a kisebb adatcsomagot választók érzik magukat veszélyben, ők szolgáltatótól és tarifacsomagtól függően akár 10 forintot is fizethetnek 10 kilobájtnyi extra netezésért. Mi arra gyanakodtunk, a mai adatcsomagokba egész sok netezés belefér, a bizonyítás végett pedig alapos mérésbe fogtunk.

2011.03.27. 15:19 0 hozzászólás

Android-mobilok bagóért

Android-mobilok bagóért

Mobil Százötven-kétszázezer forintért nem nagy kunszt jó okostelefont venni, de sokan nem áldoznak egy kisebb vagyont mobiltelefonra. Idén karácsonyra az árak olyannyira lecsökkentek, hogy tíz-húszezer forintért is lehet okos mobilt vásárolni.

2010.12.15. 21:05 0 hozzászólás

Novemberben érkezik hazánkba a Samsung Galaxy Tab

Novemberben érkezik hazánkba a Samsung Galaxy Tab

Mobil A dél-koreai gyártó internetezős táblagépét a T-Mobile hozza először Magyarországra. A kütyüt az Apple iPad megszorongatására tervezte a Samsung.

2010.10.26. 22:23 0 hozzászólás

Újjászületett a mobilos Windows

Újjászületett a mobilos Windows

Mobil A készülék elegáns kialakítása, a kezelőfelületének gyorsasága és letisztultsága a legfontosabb jellemzők, amelyek egyből szerethetővé teszik a Windows Phone 7-et, a Microsoft új mobiltelefonokra szánt operációs rendszerét, amelyre éveket kellett várni. Egyelőre a szoftverválaszték és a lokalizáció hiányzik róla, de az előbbire remélhetőleg nem kell sokat várni, az utóbbi nélkül pedig lehet boldogulni rajta.

2010.10.23. 14:07 0 hozzászólás

Díjmentesen iwiwezhetnek a T-mobile ügyfelei

Díjmentesen iwiwezhetnek a T-mobile ügyfelei

Mobil Szeptember elsejétõl akciós kedvezményként a T-Mobile elõfizetõi díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról az iWiW-et. Az okostelefonra írt iWiW alkalmazást és az m.iwiw.hu mobil oldalt használók a közösségi oldal összes funkciójához hozzáférhetnek telefonjukról.

2010.09.01. 20:33 0 hozzászólás

Legális feltörni az iPhone-t Amerikában

Legális feltörni az iPhone-t Amerikában

Mobil Az USA szerzõi jogi hivatala szerint az okostelefonokat fel lehet törni akár azért, hogy a felhasználó szolgáltatót váltson, akár azért, hogy bármilyen szoftver telepíthessen rá, aminek fõleg az iPhone-tulajdonosok örülhetnek.

2010.07.27. 20:26 0 hozzászólás

Viszlát Pannon, isten hozott Telenor!

Viszlát Pannon, isten hozott Telenor!

Mobil A mai naptól a távközlési cég a norvég anyavállalat, a Telenor nevét viseli, melyet már márciusban bejelentett a vállalat.

2010.05.18. 18:41 0 hozzászólás

Tévhitek az akkumulátorok körül

Tévhitek az akkumulátorok körül

Mobil Rengeteg tévhit, mágikus fogás, vudu varázslat kering arról, hogy mi tesz jót a hordozható kütyük akkumulátorának, hogyan lehet meghosszabbítani élettartamukat, és mivel lehet tönkretenni a hordozható áramforrásokat. Ahány fórumot kérdezünk meg, annyi választ kapunk arra a kérdésre, hogy jót tesz-e a laptop akkumulátorának, ha időnként teljesen lemerítjük a telepeket. Utánajártunk az akkulegendáknak.

2010.04.26. 22:22 0 hozzászólás

Mától csak 11 számjeggyel tárcsázhatunk mobilról

Mától csak 11 számjeggyel tárcsázhatunk mobilról

Mobil Megszűnik a mobilról indítható hétszámjegyes tárcsázás lehetősége, így csak a teljes (06-körzetszám) formátumban lesz sikeres a hívás és az üzenetküldés.

2010.01.16. 10:34 0 hozzászólás

Opera Mini: igazi internet mobilon

Mobil Az Opera forradalmasította a mobileszközökön elérhető internetet azáltal, hogy 2 éve megjelent az első Opera Mini. Most az új, 4.0 változat még több extrát és újítást tartalmaz. Emiatt kijelenthetjük, hogy feladta a leckét a többi, mobileszközre szánt böngészőt fejlesztő cégeknek. Cikkünkben megnézzük, mire képes az új mobilos Opera.

2007.11.09. 12:32 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Egy éjjszakára bezárnak egy ketrecbe egy kecskét, egy kést, 5 szelet kenyeret, és egy doboz vajat.
Reggelre eltűnik egy szelet kenyér és a vaj. Mi történt az éjjel ?


A kecske éjjel mekkent egyet !
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!