A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Mobil

Fókuszban az olyan hordozható eszközök, mint a notebook, okostelefon és táblagép. Cikkek, tesztek, szoftverek, újdonságok.

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Olcsón is megúszható a mobilnetes élet

Mobil Mindenkinek van története arról, hogyan kellett egy ismerősének óriási összeget fizetnie a mobilos adatcsomag forgalmi korlátjának túllépése miatt. Különösen a kisebb adatcsomagot választók érzik magukat veszélyben, ők szolgáltatótól és tarifacsomagtól függően akár 10 forintot is fizethetnek 10 kilobájtnyi extra netezésért. Mi arra gyanakodtunk, a mai adatcsomagokba egész sok netezés belefér, a bizonyítás végett pedig alapos mérésbe fogtunk.

2011.03.27. 15:19 0 hozzászólás

Android-mobilok bagóért

Android-mobilok bagóért

Mobil Százötven-kétszázezer forintért nem nagy kunszt jó okostelefont venni, de sokan nem áldoznak egy kisebb vagyont mobiltelefonra. Idén karácsonyra az árak olyannyira lecsökkentek, hogy tíz-húszezer forintért is lehet okos mobilt vásárolni.

2010.12.15. 21:05 0 hozzászólás

Novemberben érkezik hazánkba a Samsung Galaxy Tab

Novemberben érkezik hazánkba a Samsung Galaxy Tab

Mobil A dél-koreai gyártó internetezős táblagépét a T-Mobile hozza először Magyarországra. A kütyüt az Apple iPad megszorongatására tervezte a Samsung.

2010.10.26. 22:23 0 hozzászólás

Újjászületett a mobilos Windows

Újjászületett a mobilos Windows

Mobil A készülék elegáns kialakítása, a kezelőfelületének gyorsasága és letisztultsága a legfontosabb jellemzők, amelyek egyből szerethetővé teszik a Windows Phone 7-et, a Microsoft új mobiltelefonokra szánt operációs rendszerét, amelyre éveket kellett várni. Egyelőre a szoftverválaszték és a lokalizáció hiányzik róla, de az előbbire remélhetőleg nem kell sokat várni, az utóbbi nélkül pedig lehet boldogulni rajta.

2010.10.23. 14:07 0 hozzászólás

Díjmentesen iwiwezhetnek a T-mobile ügyfelei

Díjmentesen iwiwezhetnek a T-mobile ügyfelei

Mobil Szeptember elsejétõl akciós kedvezményként a T-Mobile elõfizetõi díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról az iWiW-et. Az okostelefonra írt iWiW alkalmazást és az m.iwiw.hu mobil oldalt használók a közösségi oldal összes funkciójához hozzáférhetnek telefonjukról.

2010.09.01. 20:33 0 hozzászólás

Legális feltörni az iPhone-t Amerikában

Legális feltörni az iPhone-t Amerikában

Mobil Az USA szerzõi jogi hivatala szerint az okostelefonokat fel lehet törni akár azért, hogy a felhasználó szolgáltatót váltson, akár azért, hogy bármilyen szoftver telepíthessen rá, aminek fõleg az iPhone-tulajdonosok örülhetnek.

2010.07.27. 20:26 0 hozzászólás

Viszlát Pannon, isten hozott Telenor!

Viszlát Pannon, isten hozott Telenor!

Mobil A mai naptól a távközlési cég a norvég anyavállalat, a Telenor nevét viseli, melyet már márciusban bejelentett a vállalat.

2010.05.18. 18:41 0 hozzászólás

Tévhitek az akkumulátorok körül

Tévhitek az akkumulátorok körül

Mobil Rengeteg tévhit, mágikus fogás, vudu varázslat kering arról, hogy mi tesz jót a hordozható kütyük akkumulátorának, hogyan lehet meghosszabbítani élettartamukat, és mivel lehet tönkretenni a hordozható áramforrásokat. Ahány fórumot kérdezünk meg, annyi választ kapunk arra a kérdésre, hogy jót tesz-e a laptop akkumulátorának, ha időnként teljesen lemerítjük a telepeket. Utánajártunk az akkulegendáknak.

2010.04.26. 22:22 0 hozzászólás

Mától csak 11 számjeggyel tárcsázhatunk mobilról

Mától csak 11 számjeggyel tárcsázhatunk mobilról

Mobil Megszűnik a mobilról indítható hétszámjegyes tárcsázás lehetősége, így csak a teljes (06-körzetszám) formátumban lesz sikeres a hívás és az üzenetküldés.

2010.01.16. 10:34 0 hozzászólás

Opera Mini: igazi internet mobilon

Mobil Az Opera forradalmasította a mobileszközökön elérhető internetet azáltal, hogy 2 éve megjelent az első Opera Mini. Most az új, 4.0 változat még több extrát és újítást tartalmaz. Emiatt kijelenthetjük, hogy feladta a leckét a többi, mobileszközre szánt böngészőt fejlesztő cégeknek. Cikkünkben megnézzük, mire képes az új mobilos Opera.

2007.11.09. 12:32 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Magyar cigányzenekar külföldön vendéglátózik és húzzák a nótát mikor műsor közben egy amerikai házaspár ül le az egyik asztalhoz. Odainti a férfi a prímást:
- Játsszák el nekem a Sevillát.
- Nem tudjuk mi azt. Magyar cigányzenekar vagyunk, tudja.
- De én száz dollárt fizetek azért, ha eljátsszák.
- Na jó, várjon, megbeszélem a bandával.
Odamegy a prímás a bandához:
- El kell játszanunk az amerikainak a Sevillát.
- De mi azt nem tudjuk.
- De száz dollárt fizet érte.
- Na jó, akkor tudjuk. - és rázendítettek: se villa, se kanál, se tányér...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!