A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Windows

Az operációs rendszer hírei, tesztjei, legyen szó Windows 7-ről, Windows 8-ról vagy a korosodó XP-ről

Az XP utolsó éve megkezdődött

Windows A többszörös meghosszabbítás után 2014 április 8-án a Microsoft végleg megszünteti a Windows XP támogatását, magára hagyva az ügyfeleket.

2013.04.08. 19:40 0 hozzászólás

Csak XP-ről lesz macerás átállni Windows 8-ra

Csak XP-ről lesz macerás átállni Windows 8-ra

Windows A Windows 7 és a Vista bármelyik verziójáról kényelmesen, a személyes fájlok mellett a beállítások megtartásával át lehet majd állni a Windows 8-ra, de az XP-t használóknak programjaikat újból be kell majd állítaniuk az új rendszer telepítését követően.

2012.09.29. 11:45 1 hozzászólás

Nem tud majd DVD-ket lejátszani a Windows 8

Nem tud majd DVD-ket lejátszani a Windows 8

Windows A Microsoft új operációs rendszeréből kimarad a DVD-k lejátszásának támogatása, a cég szerint ugyanis ez a platform egyre inkább visszaszorulóban van. Bár a Windows 7 alapból lejátssza a filmes lemezeket, a Windows 8-cal csak külön szoftverrel lesz ugyanez lehetséges.

2012.05.06. 19:00 1 hozzászólás

Az új Windowszal installálni is könnyű lesz

Az új Windowszal installálni is könnyű lesz

Windows A Windows 8 tesztverziójában ezúttal a Microsoft új szoftverboltját próbáltuk ki, amelyben egyetlen kattintással lehet programokat vásárolni és ingyenes applikációkat letölteni. A szoftverek új generációjának telepítéséhez nem kell többé nyomogatni a "tovább" gombot, azt viszont még nem lehet tudni, miként fogja lekezelni a rendszer az azonos gépre, de különböző felhasználók által megvett applikációk megosztott használatát.

2012.03.16. 11:36 0 hozzászólás

Utunkba állt a Windows 8

Utunkba állt a Windows 8

Windows Rekordgyorsasággal, tíz perc alatt feltelepíthető a Windows 8 egy átlagos számítógépre, de a Start menüt leváltani hivatott új, Metro nevű kezelőfelület felhasználók millióinak okozhat idegőrlő perceket, ha a jelenlegi formájában kerül be a végleges verzióba. Kipróbáltuk, hogy mit tud az új Windows.

2012.03.04. 12:38 0 hozzászólás

Alig volt javítanivaló az új Windowson

Alig volt javítanivaló az új Windowson

Windows Kedden este kiadta a Microsoft másfél éve kapható legújabb operációs rendszeréhez az első szervizcsomagot, vagyis a Service Pack 1-et. Az utóbbi tíz év során ez az első olyan javításgyűjtemény, amelyben tulajdonképpen semmilyen komoly problémát nem kellett orvosolni a Windowsban, és a felhasználók sem igazán hiányoltak belőle semmilyen funkciót.

2011.02.27. 11:28 0 hozzászólás

Elérhető a Windows 7 első szervizcsomagja

Elérhető a Windows 7 első szervizcsomagja

Windows Az Service Pack (SP) 1 már letölthető a Microsoft letöltőközpontjából, de rövidesen frissítésként is elérhető lesz, aki a szolgáltatást bekapcsolta.

2011.02.22. 19:13 1 hozzászólás

Letölthető a Microsoft Security Essentials 2.0

Letölthető a Microsoft Security Essentials 2.0

Windows A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szoftverének legújabb változata megérett a kereskedelmi forgalomra, csütörtök óta magyar nyelven is elérhető.

2010.12.18. 17:58 0 hozzászólás

Választás a Windowson is

Választás a Windowson is

Windows Péntektõl a hazai Windows-használók számítógépein is felbukkan majd az a választóképernyõ, amely olyan alternatív böngészõk letöltésének és telepítésének lehetõségét kínálja fel amilyen például a Firefox, a Chrome vagy az itthon nem túl ismert japán Sleipnir. A felületre csak akkor jelenik meg, ha az adott PC-n az Internet Explorer az a alapértelmezett böngészõ, így például a firefoxosokat nem fogja ezzel zaklatni a Microsoft.

2010.03.06. 10:19 0 hozzászólás

Megjelent a Windows 7

Megjelent a Windows 7

Windows Október 22-től hivatalosan is megvásárolható az új operációs rendszer, mely már több mint fél éve kipróbálható a próbaváltozatok révén. Budapesten féláron lehetett megvásárolni kedd éjszaka a Home Premium változatot.

2009.10.25. 12:35 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két cigány sétál egy építkezés mellett. Egyszer csak az egyik beleesik egy meszesgödörbe. Nem tud kimászni, kiszól a társának:
- Hé, te Gázsi! Há" nyúcsá má" le egy lapátot!
Erre a másik:
- Jááj mi ván veled, Elemír? Há még egy perce se vágy fehírember oszt máris dógoznál???
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!