A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Windows

Az operációs rendszer hírei, tesztjei, legyen szó Windows 7-ről, Windows 8-ról vagy a korosodó XP-ről

Az XP utolsó éve megkezdődött

Windows A többszörös meghosszabbítás után 2014 április 8-án a Microsoft végleg megszünteti a Windows XP támogatását, magára hagyva az ügyfeleket.

2013.04.08. 19:40 0 hozzászólás

Csak XP-ről lesz macerás átállni Windows 8-ra

Csak XP-ről lesz macerás átállni Windows 8-ra

Windows A Windows 7 és a Vista bármelyik verziójáról kényelmesen, a személyes fájlok mellett a beállítások megtartásával át lehet majd állni a Windows 8-ra, de az XP-t használóknak programjaikat újból be kell majd állítaniuk az új rendszer telepítését követően.

2012.09.29. 11:45 1 hozzászólás

Nem tud majd DVD-ket lejátszani a Windows 8

Nem tud majd DVD-ket lejátszani a Windows 8

Windows A Microsoft új operációs rendszeréből kimarad a DVD-k lejátszásának támogatása, a cég szerint ugyanis ez a platform egyre inkább visszaszorulóban van. Bár a Windows 7 alapból lejátssza a filmes lemezeket, a Windows 8-cal csak külön szoftverrel lesz ugyanez lehetséges.

2012.05.06. 19:00 1 hozzászólás

Az új Windowszal installálni is könnyű lesz

Az új Windowszal installálni is könnyű lesz

Windows A Windows 8 tesztverziójában ezúttal a Microsoft új szoftverboltját próbáltuk ki, amelyben egyetlen kattintással lehet programokat vásárolni és ingyenes applikációkat letölteni. A szoftverek új generációjának telepítéséhez nem kell többé nyomogatni a "tovább" gombot, azt viszont még nem lehet tudni, miként fogja lekezelni a rendszer az azonos gépre, de különböző felhasználók által megvett applikációk megosztott használatát.

2012.03.16. 11:36 0 hozzászólás

Utunkba állt a Windows 8

Utunkba állt a Windows 8

Windows Rekordgyorsasággal, tíz perc alatt feltelepíthető a Windows 8 egy átlagos számítógépre, de a Start menüt leváltani hivatott új, Metro nevű kezelőfelület felhasználók millióinak okozhat idegőrlő perceket, ha a jelenlegi formájában kerül be a végleges verzióba. Kipróbáltuk, hogy mit tud az új Windows.

2012.03.04. 12:38 0 hozzászólás

Alig volt javítanivaló az új Windowson

Alig volt javítanivaló az új Windowson

Windows Kedden este kiadta a Microsoft másfél éve kapható legújabb operációs rendszeréhez az első szervizcsomagot, vagyis a Service Pack 1-et. Az utóbbi tíz év során ez az első olyan javításgyűjtemény, amelyben tulajdonképpen semmilyen komoly problémát nem kellett orvosolni a Windowsban, és a felhasználók sem igazán hiányoltak belőle semmilyen funkciót.

2011.02.27. 11:28 0 hozzászólás

Elérhető a Windows 7 első szervizcsomagja

Elérhető a Windows 7 első szervizcsomagja

Windows Az Service Pack (SP) 1 már letölthető a Microsoft letöltőközpontjából, de rövidesen frissítésként is elérhető lesz, aki a szolgáltatást bekapcsolta.

2011.02.22. 19:13 1 hozzászólás

Letölthető a Microsoft Security Essentials 2.0

Letölthető a Microsoft Security Essentials 2.0

Windows A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szoftverének legújabb változata megérett a kereskedelmi forgalomra, csütörtök óta magyar nyelven is elérhető.

2010.12.18. 17:58 0 hozzászólás

Választás a Windowson is

Választás a Windowson is

Windows Péntektõl a hazai Windows-használók számítógépein is felbukkan majd az a választóképernyõ, amely olyan alternatív böngészõk letöltésének és telepítésének lehetõségét kínálja fel amilyen például a Firefox, a Chrome vagy az itthon nem túl ismert japán Sleipnir. A felületre csak akkor jelenik meg, ha az adott PC-n az Internet Explorer az a alapértelmezett böngészõ, így például a firefoxosokat nem fogja ezzel zaklatni a Microsoft.

2010.03.06. 10:19 0 hozzászólás

Megjelent a Windows 7

Megjelent a Windows 7

Windows Október 22-től hivatalosan is megvásárolható az új operációs rendszer, mely már több mint fél éve kipróbálható a próbaváltozatok révén. Budapesten féláron lehetett megvásárolni kedd éjszaka a Home Premium változatot.

2009.10.25. 12:35 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Eltéved a rendőr az erdőben. Hirtelen elébe toppan az erdő jó tündére, és így szól:
- Rendőr, te egész életedben mindig szerencsétlen voltál. Most kívánj valamit!
- Jó estét kívánok!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!