A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Letölthető a Microsoft Security Essentials 2.0

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 6995
  • · Dátum: 2010.12.18. 17:58
  • · Rovat: Windows
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szoftverének legújabb változata megérett a kereskedelmi forgalomra, csütörtök óta magyar nyelven is elérhető.
Hirdetés

A Microsoft Security Essentials tavaly ősszel kezdődött, eddig töretlen sikere szinte garancia a továbbfejlesztett kettes verzióra is. Az egyszerű, ám az átlagfelhasználó számára tökéletes vírusvédelmi alkalmazás első verziója igen népszerűre sikeredett, főleg az egyszerű használata, kiváló védelmi megoldásai, a Windowsból is ismert automatikus frissítése és nem utolsósorban kis erőforrásigénye miatt vált a felhasználók kedvencévé. A Microsoft nem tervezte a kereskedelmi vírusölők kunkurenciájának, hanem mindenki számára elérhető minimális védelmet álmodott meg a redmondi szoftvervállalat.

Gyorsabb és továbbfejlesztett utód már magyarul is

Az új verzió nem sokban különbözik elődjétől, a kinézet is csak színezetében frissült. A 2.0 júliustól elérhető bétáját bárki letölthette és kipróbálhatta, igaz csak angol nyelven. A tegnapelőtt megjelent végleges kiadás már magyarul is tud, az ígéretek szerint gyorsabb, netes támadásoktól hatékonyabban véd és az 1.0-nál is kevesebb erőforrást igényel a PC-től. Az otthoni és céges hálózatokról való támadásoktól XP-n nem, de Vistán és Windows 7 alatt is véd. Ahogy 1.0 esetén is, automatikusan letölti és telepíti a frissítéseket, akár a Windows Update segítségével is, továbbá beállítható a gép rendszeres vizsgálata.

Microsoft Security Essentials 2.0

Letöltés és telepítés

A Microsoft Security Essentials 2.0 magyarul is elérhető, letölthető Windows XP-re 32 bites, Vista és 7 rendszerekre 32 és 64 bites változatban is. Telepítés előtt el kell távolítanunk a gépen lévő 1.0 vagy 2.0 béta verziókat, különben a feledékenyégünkre hibaüzenettel figyelmeztet a telepítő. A szoftver csak eredeti Windowsra installálható.

A szoftver valamennyi változata letölthető a hivatalos weboldalról vagy az [origo] Szoftverbázisból is.

 

- K.I.

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó linkek
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Ez volt az utolsó mondata valakinek:
Menteni? Nyugi, meg fog maradni minden adatod!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!