A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Médiaajánlat

 

Az Iminet Informatikai portált 2004 óta ismerhetik a látogatók, azóta a portál sikere töretlen - leszámítva azt a néhány mélypontot, amikor oldalunk látogatottsága fejlesztés és tartalmi bővítés hiányában szinte a nullára esett vissza. A legutóbbi ilyen mélypontot követően weboldalunk új motorral, kinézettel és webcímmel jelent meg, és ez kihatással volt a látogatottsági mutatókra.

 

Webaudit

Portálunk látogatottságát több, független webaudit rendszer méri, az egyik publikus rendszer a StatElit, melynek mérési eredményeit látogatóink is megtekinthetik. Hirdető partnereink hozzáférési jogosultságot kapnak a saját, részletes adatokat megjelenítő belső audit rendszerbe is, valamint rendszeres összesítést tekinthetnek meg a Google Analytics által mért adatokba.

Webaudit 2013. április

Saját webaudit rendszerünk, a phpTrafficA diagramja, 2013. április

 

Olvasóink

Hirdetőink szempontjából nem mellékes, kik is látogatnak minket rendszeresen. A felmérések azt mutatják, rendszeres, visszatérő látogatóink azok a 14-26 év közötti fiatalok, akik, bár nem hivatásszerűen, de érdeklődést mutatnak az informatika iránt. Portálunk látogatói a friss hírekre, újdonságokra, valamint apró trükkökre és tippekre vadásznak, a rendszeresen visszatérők aránya 15-20% körül mozog. Ezeken túlmenően sok a teljesen véletlenül, más irányt kereső látogatók előfordulása, akik aztán a nem keresett, de talált tartalom miatt hosszabb-rövidebb ideig olvassák portálunkat.

 

Hirdetési lehetőségek

Hirdetési felületeinket jelenleg saját hirdetőrendszerünk tölti meg tartalommal, valamint a Google AdSense szöveges hirdetései.

Saját hirdetési rendszerünk a klasszikus felső banner, az oldalsó oszlopokban elhelyezkedő torony, valamint a tartalmi részekbe (cikkekbe) ágyazott kontext banner megjelenítését biztosítja.

Lehetőség van egyedi megjelenítésre is, az árakról és a lehetőségekről bővebb felvilágosítást munkatársaink tudnak adni.

 

Tudnivalók a hirdetésekről

A hirdetések karbantartását minden esetben munkatársaink végzik, szerkesztőségünk fenntartja a jogot arra, hogy a hirdetésre szánt tartalmat szükség esetén a portál technikai és vizuális elemeihez illessze. A hirdetések a megjelenés ideje alatt portálunk tulajdonát képezik, azok menedzselését és karbantartását, valamint a szükséges módosításokat munkatársaink végzik.

szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két rendőr járőrözik az erdőben és találnak két bombát. Kicsit tanakodnak, hogy mit tegyenek velük, majd úgy döntenek, hogy beviszik az őrsre. Beteszik a Lada csomagtartójába és elkezdenek hajtani visszafelé. Az egyik megszólal:
- Te Jóska, ne menj olyan gyorsan, még ferobban az egyik!
Mire a másik:
- Nem baj, majd azt mondjuk, hogy egyet találtunk!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!