Hirdetés

Médiaajánlat

 

Az Iminet Informatikai portált 2004 óta ismerhetik a látogatók, azóta a portál sikere töretlen - leszámítva azt a néhány mélypontot, amikor oldalunk látogatottsága fejlesztés és tartalmi bővítés hiányában szinte a nullára esett vissza. A legutóbbi ilyen mélypontot követően weboldalunk új motorral, kinézettel és webcímmel jelent meg, és ez kihatással volt a látogatottsági mutatókra.

 

Webaudit

Portálunk látogatottságát több, független webaudit rendszer méri, az egyik publikus rendszer a StatElit, melynek mérési eredményeit látogatóink is megtekinthetik. Hirdető partnereink hozzáférési jogosultságot kapnak a saját, részletes adatokat megjelenítő belső audit rendszerbe is, valamint rendszeres összesítést tekinthetnek meg a Google Analytics által mért adatokba.

Webaudit 2013. április

Saját webaudit rendszerünk, a phpTrafficA diagramja, 2013. április

 

Olvasóink

Hirdetőink szempontjából nem mellékes, kik is látogatnak minket rendszeresen. A felmérések azt mutatják, rendszeres, visszatérő látogatóink azok a 14-26 év közötti fiatalok, akik, bár nem hivatásszerűen, de érdeklődést mutatnak az informatika iránt. Portálunk látogatói a friss hírekre, újdonságokra, valamint apró trükkökre és tippekre vadásznak, a rendszeresen visszatérők aránya 15-20% körül mozog. Ezeken túlmenően sok a teljesen véletlenül, más irányt kereső látogatók előfordulása, akik aztán a nem keresett, de talált tartalom miatt hosszabb-rövidebb ideig olvassák portálunkat.

 

Hirdetési lehetőségek

Hirdetési felületeinket jelenleg saját hirdetőrendszerünk tölti meg tartalommal, valamint a Google AdSense szöveges hirdetései.

Saját hirdetési rendszerünk a klasszikus felső banner, az oldalsó oszlopokban elhelyezkedő torony, valamint a tartalmi részekbe (cikkekbe) ágyazott kontext banner megjelenítését biztosítja.

Lehetőség van egyedi megjelenítésre is, az árakról és a lehetőségekről bővebb felvilágosítást munkatársaink tudnak adni.

 

Tudnivalók a hirdetésekről

A hirdetések karbantartását minden esetben munkatársaink végzik, szerkesztőségünk fenntartja a jogot arra, hogy a hirdetésre szánt tartalmat szükség esetén a portál technikai és vizuális elemeihez illessze. A hirdetések a megjelenés ideje alatt portálunk tulajdonát képezik, azok menedzselését és karbantartását, valamint a szükséges módosításokat munkatársaink végzik.