Hirdetés

Szerzői jogok

A blogon található valamennyi tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, mely anyagok alapvetően az én saját szellemi termékeim. Ez alól kivételt képez a máshonnan jogosan átvett vagy idézett tartalom, mely esetben egyértelműen feltüntetésre került a forrása (ilyenek tipikusan külső forrású képek/videók vagy idézett tartalmak).

A blog írásai a Creative Commons (CC) licenc alatt születnek, mely azonban lehetőséget biztosít az adott tartalom felhasználására, meghatározott módon. Ez a licenc nem vonatkozik a külső forrásból átvett tartalmakra (idézett szöveg, átvett kép, videó), ezek közlése csak az eredeti jogtulajdonos feltételei szerint lehetséges.

Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! (CC BY-NC-ND 4.0)

Az alap licenc, a külön nem jelölt CC licence esetén ez az irányadó.

Az írást felhasználhatod:

  • Megoszthatod — másolhatod és terjesztheted a művet bármilyen módon vagy formában

Az alábbi feltételekkel:

  • Nevezd meg! — A szerzőt megfelelően fel kell tüntetned, hivatkozást kell létrehoznod a licencre és jelezned ha a művön változtatást hajtottál végre. Ezt bármilyen ésszerű módon megteheted, kivéve oly módon ami azt sugallná hogy a jogosult támogat téged vagy a felhasználásod körülményeit.
  • Ne add el! — Nem használhatod a művet üzleti célokra.
  • Ne változtasd! — If you remix, transform, or build upon the material, you may not distribute the modified material.

Tehát az írásokat, amelyeket ezen licenc alatt publikálunk, bármilyen célra felhasználhatod, ha betartod az alábbiakat: megnevezed a forrását (minket), nem kérsz érte pénzt és nem változtatod meg.

Részletesebben: CreativeCommons.org - CC BY-NC-ND 4.0

 

CC BY-NC-ND 4.0

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version