A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

IT biztonság

Számítógépes védelem és harc a kiberbűnözés ellen

Sokkal kevesebb a lopás, mióta távolról letilthatók az okosmobilok

IT biztonság Androidon és iOS-en is elérhető a szolgáltatás, csak be kell kapcsolni.

2015.02.14. 16:48 0 hozzászólás

Felhők között a mennyország?

IT biztonság Ma a virtualizáció kétség kívül a legerősebb informatikai trend, amely, mint minden trend, jó mélyen gyökeredzik a múltban, mégis mostanra vált uralkodóvá. Talán a csillagok együttállásának köszönhetően. Az új divat alapvetően két irányból édesgeti magához a vállalatokat. Egyrészt felkínálja nekik, hogy az asztali szoftvereiket lecserélhetik egy távoli számítási- és adatbázisfelhőben futó alkalmazásra, amit SaaS (Software as a Service) modellben vehetnek igénybe. Így a cégek mentesülnek a szoftverek felügyeletéből, frissítéséből és licence díjaiból adódó költségektől, valamint kompatibilitási gondjaik is megoldódnak.

2010.04.03. 15:25 0 hozzászólás

Naplózni csak pontosan szépen

IT biztonság Amikor a nyolcvanas évek elején Eric Allman a Sendmail projekt keretében megalkotta a syslog protokollt, és ezzel tulajdonképp feltalálta a naplózást, valószínűleg nem sejtette, hogy pár évtized múlva a központi naplózó szerverek már napi több gigabájt logüzenetet fogadnak majd a vállalati hálózatokból. (Akkoriban a merevlemezek mérete a néhány megabájtnál tartott.)

2010.03.06. 09:37 0 hozzászólás

Biztonság biztosítási rendszer

IT biztonság A szervezetek a biztonsági rendszereiket csak a saját szükségleteikhez tervezik, vagy még azokhoz sem. Ha például egy webszerveren nincsenek szupertitkos fejlesztési adatok, minek törődni a biztonságával? Mit veszít egy cég, ha néhány ezer ügyfele személyes adata rossz kezekbe kerül? Jó eséllyel ki sem derül. De ha mégis, rá lehet fogni a gonosz crackerekre - az átlag ember nemigen érti, hogy lehetne ellenük védekezni, csak pénzbe kerülne.

2010.02.23. 18:50 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Nyuszika és a farkas minden héten sakkoznak, és mindíg a nyuszi nyer.
A farkas egyik héten megkérdezi a nyuszikát:
- Hogy csinálod, hogy mindíg te nyersz?
- A sakkozás előtt mindíg elmegyek a barátnőmhöz, s jól megd*gom. A farkas elkezd gondolkozni, hogy neki is ezt kéne tennie, de mivel nincs barátnője, úgy határoz jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, s hátulról letámadja a főzőcskéző feleségét, egyszercsak megszólal az asszony:
- Mi van nyuszika, mész sakkozni?
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!