A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

IT biztonság

Számítógépes védelem és harc a kiberbűnözés ellen

Sokkal kevesebb a lopás, mióta távolról letilthatók az okosmobilok

IT biztonság Androidon és iOS-en is elérhető a szolgáltatás, csak be kell kapcsolni.

2015.02.14. 16:48 0 hozzászólás

Felhők között a mennyország?

IT biztonság Ma a virtualizáció kétség kívül a legerősebb informatikai trend, amely, mint minden trend, jó mélyen gyökeredzik a múltban, mégis mostanra vált uralkodóvá. Talán a csillagok együttállásának köszönhetően. Az új divat alapvetően két irányból édesgeti magához a vállalatokat. Egyrészt felkínálja nekik, hogy az asztali szoftvereiket lecserélhetik egy távoli számítási- és adatbázisfelhőben futó alkalmazásra, amit SaaS (Software as a Service) modellben vehetnek igénybe. Így a cégek mentesülnek a szoftverek felügyeletéből, frissítéséből és licence díjaiból adódó költségektől, valamint kompatibilitási gondjaik is megoldódnak.

2010.04.03. 15:25 0 hozzászólás

Naplózni csak pontosan szépen

IT biztonság Amikor a nyolcvanas évek elején Eric Allman a Sendmail projekt keretében megalkotta a syslog protokollt, és ezzel tulajdonképp feltalálta a naplózást, valószínűleg nem sejtette, hogy pár évtized múlva a központi naplózó szerverek már napi több gigabájt logüzenetet fogadnak majd a vállalati hálózatokból. (Akkoriban a merevlemezek mérete a néhány megabájtnál tartott.)

2010.03.06. 09:37 0 hozzászólás

Biztonság biztosítási rendszer

IT biztonság A szervezetek a biztonsági rendszereiket csak a saját szükségleteikhez tervezik, vagy még azokhoz sem. Ha például egy webszerveren nincsenek szupertitkos fejlesztési adatok, minek törődni a biztonságával? Mit veszít egy cég, ha néhány ezer ügyfele személyes adata rossz kezekbe kerül? Jó eséllyel ki sem derül. De ha mégis, rá lehet fogni a gonosz crackerekre - az átlag ember nemigen érti, hogy lehetne ellenük védekezni, csak pénzbe kerülne.

2010.02.23. 18:50 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Kohn egy óceánjárón utazik. Hirtelen beleesik az egyik utas kisfia a tengerbe. Az utasok a korláthoz özönlenek, ahol az apa tízezer dollár jutalmat ajánl fel annak aki a fiát kihúzza. A következő pillanatban látják hogy az egyedüli zsidó, Kohn a tengerben úszik és kimenti a kisfiút. A fedélzeten éljenzik a bátor hőst, és az apa máris átnyújtja a csekket. Kohn így szól:
- Az üzlet majd később! Elobb tisztázzuk, hogy ki lökött a vízbe!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!