A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Letöltőközpont

 

Letöltések

Az új letöltőközpontunk elkészültéig ezen az oldalon érhetők el azok a szoftverek, melyek letölthetők weboldalunkról. Egyelőre csupán a cikkeinkhez mellékelt alkalmazások kerülnek fel, a végleges verzió elkészültét követően már minden, korábban elérhető alkalmazás újra felkerül.

 

Operációs rendszer usb pendrive-ra

A Rendszerindítás pendrive-ról házilag cikkünkhöz kapcsolódó HP USB Disk Format Tool és maga a feltelepítendő DOS tölthető le innen. A telepítéshez útmutató a cikkünkben található.

 

Iminet keresőmotor Firefoxhoz

Telepítse weboldalunk keresőmotorját Firefox böngészőjéhez, és keressen portálunkon egyszerűen és gyorsan a címsor melletti keresőmezőből.

 

ColorMixer

A ColorMixer egy webfejlesztőknek szánt segédprogram, mely segítséget nyújt a különböző színek kikeverésében. A színeket RGB, web (hexadecimális) és android formában is be lehet írni, továbbá a színválasztó segítségével vizuálisan is létrehozható a kívánt árnyalat.

 

Exament Shutdown

Az Exament Shutdown egy PC időzítő program, mely a megadott időpillanatban végrehajtja a kijelölt  műveletet. Ez lehet a számítógép kikapcsolása, újraindítása, hibernálása, de akár egy másik szoftver indítása, vagy egy előre megadott emlékeztető szöveg megjelenítése.

szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Kovács sorkatonának meghal az apja, s az őrmestert bízzák meg hogy tapintatosan közölje.
- Szakasz vigyázz! - mondja az őrmester. - Az árvák egy lépést előre... maga is, Kovács!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!