A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Díjmentesen iwiwezhetnek a T-mobile ügyfelei

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 2592
  • · Dátum: 2010.09.01. 20:33
  • · Rovat: Mobil
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Szeptember elsejétõl akciós kedvezményként a T-Mobile elõfizetõi díjmentesen érhetik el mobiltelefonjukról az iWiW-et. Az okostelefonra írt iWiW alkalmazást és az m.iwiw.hu mobil oldalt használók a közösségi oldal összes funkciójához hozzáférhetnek telefonjukról.
Hirdetés

IWIWAz iWiW és a T-Mobile közös akciójában a T-Mobile ügyfelei szeptember elsejétõl 2011. február 28-ig adatforgalmi díj nélkül érhetik el mobiljukról az iWiW-et. A felhasználók ingyenesen oszthatnak meg tartalmakat, követhetik a hírfolyamot, kezelhetik üzeneteiket, nézegethetik ismerõseik adatlapjait és képeit, illetve használhatják a szülinap funkciót. A díjmentesség belföldön érvényes, külföldön a más forgalomra is vonatkozó roaming díjakat kell fizetni iwiwezéskor.

Az ingyenes kiterjed a mobiltelefon böngészõjével elérhetõ m.iwiw.hu oldalra, valamint az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthetõ iWiW alkalmazások használatára is. Fizetni kell azonban az alkalmazások letöltéskor, illetve a nem az iWiW-hez tartozó, ám a hírfolyamra belinkelt oldalak letöltésékor is. A kedvezmény techikai okok miatt nem érvényes az Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt használó böngészõkre, valamint CS WAP kapcsolatokra sem.

Az augusztus közepén megjelent letölthetõ iWiW mobilos alkalmazások - és a korábban megszokott módon böngészõbõl is elérhetõ m.iwiw.hu-n - legtöbb közösségi funkció elérhetõ számítógép használata nélkül is. A mobiltelefonos eléréshez az elõfizetéshez aktivált internetkapcsolatra van szükség.

 

Forrás: [origo]

A cikket az [origo] hozzájárulásával, a CreativeCommons licensze alatt változtatás nélkül vettük át.

CreativeCommons

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Juliska éjjel kimegy az udvarra és véletlenül nekimegy a kocsirúdnak.
Izgatottan megszólal:
- Jancsi, te vagy az?
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!