A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Viszlát Pannon, isten hozott Telenor!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3440
  • · Dátum: 2010.05.18. 18:41
  • · Rovat: Mobil
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A mai naptól a távközlési cég a norvég anyavállalat, a Telenor nevét viseli, melyet már márciusban bejelentett a vállalat.
Hirdetés

A korábbi dizájnváltás és a "GSM" szó névből elhagyását követően sejteni lehetett, hogy az imázsváltás nem áll meg a logó lecserélésén. A mai naptól kezdve Pannon helyett Telenor Magyarország a távközlési vállalat neve, ezzel egyidőben új díjcsomagok és kedvezmények láttak napvilágot.

 

Pannon vs. Telenor

A legnagyobb újdonság a percdíjas mobilinternet, melyet Internet Praktikum néven kell keresnünk a távközlési vállalat honlapján. Az uniós internet roaming díjai is csökkentek, az eddigi horror árak helyett 100 kilobájtonként 59 Ft-ot kell fizetni az Európai Unión belül. Minden eddiginél olcsóbban, percenként 5 forintért hívatunk vezetékes számokat.

Bizonyára emlékszünk még, ahogy 2004-ben a Westel változott át T-Mobile Magyarországgá, abban az esetben is a Deutsche Telekom mobilüzletág nevét és imázsát vette át az akkori Westel,azóta pedig már teljesen hozzászoktunk a fehér-magenta színösszeállításhoz.

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó linkek
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Az egyszeri juhászlegény, megunván, hogy folyton csak birkák között él, elhatározza, hogy a nagy magányában megkeféli az egyiket. Berakja hát a bárány két hátsó lábát a csizmájába, térdig letolja a nadrágját, és ráhajol az állatra. Erre a bárány megugrik, és eszeveszett sebességgel kezd lerohanni a hegyről, egyenesen be a faluba. A falu legörgebb bácsikája éppen kint ül a kapu előtt, és mikor elszáguldanak előtte így szól:
- Furcsa gyerek ez a juhászlegény. Fehér motorkerékpárra telik neki, de a * * *e kivan a nadrágból.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!