A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Internet

Világhálós cikkek, hálózatok

A legjobb online tárhelyek a Google-tól a Skydrive-ig

A legjobb online tárhelyek a Google-tól a Skydrive-ig

Internet A héten indult új szolgáltatásnak köszönhetõen a Google Dokumentumokban (Docs) ezentúl nem csak táblázatokat, preziket és szöveges dokumentumokat szerkeszthetnek, de tetszõleges fájlokat is tárolhatnak és megoszthatnak egymással a felhasználók. A hasonló online tárhelyek nemcsak a pendrive-ot válthatják ki, de a közös munkában is sokat segíthetnek. Megnéztük, van-e a Google-énél jobb ajánlat az amúgy igencsak széles kínálattal rendelkezõ piacon.

2010.01.21. 20:35 0 hozzászólás

Az iWiW-re gugliztunk a legtöbbet 2009-ben

Az iWiW-re gugliztunk a legtöbbet 2009-ben

Internet Kíváncsiak voltunk, mi foglalkoztatta a leginkább a magyar netezőket. A Google statisztikáiból csemegéztünk, hogy kiderítsük.

2010.01.08. 22:15 0 hozzászólás

Karcsúsított az új [freemail]

Karcsúsított az új [freemail]

Internet 2009. december 1-től átalakul a [freemail] ingyenes webes levelezőrendszer. A változás elsősorban a külalakot érinti, a szolgáltatás korszerűbb, áttekinthetőbb kinézetet kapott. Emellett új lehetőségekkel is gazdagodott, miközben számos, 2007-ben indított funkció, mint például a netes telefonálási lehetőség vagy az integrált fényképmegosztás megszűnt vagy kikerült a levelezőrendszerből.

2009.12.02. 22:05 0 hozzászólás

Firefox szinkronizálás több PC között

Firefox szinkronizálás több PC között

Internet A Firefox böngésző mind nagyobb népszerűségnek örvend, a magyar netezők a nemzetközi átlagnál is magasabb arányban használják. Van, aki több PC-t is használ, így érthető, hogy jó lenne, ha bárhová ülünk le, ismerős böngésző fogad: könyvjelzőink, füleink, de akár jelszavaink is elérhetőek lennének a munkahelyi, otthoni és a notebook-on lévő Firefoxon is.

2009.07.11. 10:49 2 hozzászólás

Üzenj a pingvinnel

Internet Vicces üzenetküldésre számtalan példa van az interneten, gondoljunk csak a virtuális képeslapokra, vagy az egyéb, flash alapú animációkra. Galambbal már biztosan találkoztunk, mint üzenetküldő állattal, de a pingvin kuriózumnak számít - már ha volt már ilyen valaha...

2006.02.19. 21:47 0 hozzászólás

Blog - Vezessünk naplót a világhálón!

Internet Azt hiszem, jogosan állíthatjuk, hogy a valóságshow-k korában természetessé vált az ember mindennapjaiba történő betekintés. Talán a blog is hasonló célt szolgál. Gyakran felvetődik a kérdés a blog mikéntjéről és kialakulásáról. Rövid összefoglalót adunk arról, hogy mi is a blog, mit tartalmaz, és miért jó.

2005.10.12. 22:02 0 hozzászólás

Messenger a Google-tól

Internet Az ismert keres?oldal, a Google is el?rukkolt cseveg? programmal a Microsoft, az AOL és a Yahoo népszer? szolgáltatásához hasonlóan. Ezzel az említett chat szoftvereknek újabb konkurenciája született a Google Talk személyében.

2005.08.29. 11:41 0 hozzászólás

Újra lendülőben a BitTorrent, jön az Exeem

Internet Amióta sorra zárták be a népszerűbb tracker oldalakat, egyre kevesebbet hallottunk a népszerű fájlcserélgető rendszerről. Most új megoldásokkal kísérletezgetnek a BitTorrent kapcsán.

2005.05.22. 16:10 0 hozzászólás

Bűnözők-e a fájlcserélgetők?

Internet Sok jogvédő szervezet és kiadó úgy tartja, hogy a művek jogsértéséért egyenes ágon okolható a népszerű fájlcserélő rendszer, a Direct Connect (DC). Vajon követnek-e el bűncselekményt a DC-ző felhasználók? Már meg is alakult az őket védő szervezet is.

2005.04.26. 23:48 0 hozzászólás

Miért nem működik a chat?, avagy Java beállítások

Internet A webes csevegők nagy része Java appletet használ, ami - valljuk be, nem épp a legmegbízhatóbb kisalkalmazás -, ebből adódóan ha nem működik valami, érdemes a Java körül szétnézni. Cikkünkben kicsit segíteni próbálunk ebben.

2005.03.09. 14:04 23 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két bogár dug egy fán. Nem messze ül egy harmadik. Arra repül a naiv méhecske, s megkérdezi a harmadiktól:
- Te vagy a cserebogár?
- Nem, én csak nézem.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!