A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Internet

Világhálós cikkek, hálózatok

A legjobb online tárhelyek a Google-tól a Skydrive-ig

A legjobb online tárhelyek a Google-tól a Skydrive-ig

Internet A héten indult új szolgáltatásnak köszönhetõen a Google Dokumentumokban (Docs) ezentúl nem csak táblázatokat, preziket és szöveges dokumentumokat szerkeszthetnek, de tetszõleges fájlokat is tárolhatnak és megoszthatnak egymással a felhasználók. A hasonló online tárhelyek nemcsak a pendrive-ot válthatják ki, de a közös munkában is sokat segíthetnek. Megnéztük, van-e a Google-énél jobb ajánlat az amúgy igencsak széles kínálattal rendelkezõ piacon.

2010.01.21. 20:35 0 hozzászólás

Az iWiW-re gugliztunk a legtöbbet 2009-ben

Az iWiW-re gugliztunk a legtöbbet 2009-ben

Internet Kíváncsiak voltunk, mi foglalkoztatta a leginkább a magyar netezőket. A Google statisztikáiból csemegéztünk, hogy kiderítsük.

2010.01.08. 22:15 0 hozzászólás

Karcsúsított az új [freemail]

Karcsúsított az új [freemail]

Internet 2009. december 1-től átalakul a [freemail] ingyenes webes levelezőrendszer. A változás elsősorban a külalakot érinti, a szolgáltatás korszerűbb, áttekinthetőbb kinézetet kapott. Emellett új lehetőségekkel is gazdagodott, miközben számos, 2007-ben indított funkció, mint például a netes telefonálási lehetőség vagy az integrált fényképmegosztás megszűnt vagy kikerült a levelezőrendszerből.

2009.12.02. 22:05 0 hozzászólás

Firefox szinkronizálás több PC között

Firefox szinkronizálás több PC között

Internet A Firefox böngésző mind nagyobb népszerűségnek örvend, a magyar netezők a nemzetközi átlagnál is magasabb arányban használják. Van, aki több PC-t is használ, így érthető, hogy jó lenne, ha bárhová ülünk le, ismerős böngésző fogad: könyvjelzőink, füleink, de akár jelszavaink is elérhetőek lennének a munkahelyi, otthoni és a notebook-on lévő Firefoxon is.

2009.07.11. 10:49 2 hozzászólás

Üzenj a pingvinnel

Internet Vicces üzenetküldésre számtalan példa van az interneten, gondoljunk csak a virtuális képeslapokra, vagy az egyéb, flash alapú animációkra. Galambbal már biztosan találkoztunk, mint üzenetküldő állattal, de a pingvin kuriózumnak számít - már ha volt már ilyen valaha...

2006.02.19. 21:47 0 hozzászólás

Blog - Vezessünk naplót a világhálón!

Internet Azt hiszem, jogosan állíthatjuk, hogy a valóságshow-k korában természetessé vált az ember mindennapjaiba történő betekintés. Talán a blog is hasonló célt szolgál. Gyakran felvetődik a kérdés a blog mikéntjéről és kialakulásáról. Rövid összefoglalót adunk arról, hogy mi is a blog, mit tartalmaz, és miért jó.

2005.10.12. 22:02 0 hozzászólás

Messenger a Google-tól

Internet Az ismert keres?oldal, a Google is el?rukkolt cseveg? programmal a Microsoft, az AOL és a Yahoo népszer? szolgáltatásához hasonlóan. Ezzel az említett chat szoftvereknek újabb konkurenciája született a Google Talk személyében.

2005.08.29. 11:41 0 hozzászólás

Újra lendülőben a BitTorrent, jön az Exeem

Internet Amióta sorra zárták be a népszerűbb tracker oldalakat, egyre kevesebbet hallottunk a népszerű fájlcserélgető rendszerről. Most új megoldásokkal kísérletezgetnek a BitTorrent kapcsán.

2005.05.22. 16:10 0 hozzászólás

Bűnözők-e a fájlcserélgetők?

Internet Sok jogvédő szervezet és kiadó úgy tartja, hogy a művek jogsértéséért egyenes ágon okolható a népszerű fájlcserélő rendszer, a Direct Connect (DC). Vajon követnek-e el bűncselekményt a DC-ző felhasználók? Már meg is alakult az őket védő szervezet is.

2005.04.26. 23:48 0 hozzászólás

Miért nem működik a chat?, avagy Java beállítások

Internet A webes csevegők nagy része Java appletet használ, ami - valljuk be, nem épp a legmegbízhatóbb kisalkalmazás -, ebből adódóan ha nem működik valami, érdemes a Java körül szétnézni. Cikkünkben kicsit segíteni próbálunk ebben.

2005.03.09. 14:04 23 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
A kis csiga kérleli a mamáját:
- Hadd szaladjak át az úttesten!
- Most nem lehet, mert két óra múlva jön a busz.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!