A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Cikkeink

Eddig megjelent cikkeink az alábbiakban, összesítve olvashatók, az egyes rovatok cikkeit a bal oldali rovatlistában lehet szűrni.

Laptop és tablet is a Samsung új gépe

Mobil A koreai gyártó Ativ Q nevű bizarr gépén Android és Windows 8 között válthat a felhasználó. A készülék laptopként és tabletként is használható, és szuper képernyője van.

2013.06.22. 18:20 0 hozzászólás

Samsung Galaxy S4 - hozta a kötelezőt

Samsung Galaxy S4 - hozta a kötelezőt

Mobil A legutóbbi iPhone-hoz hasonlóan a legnagyobb riválisának számító, új Samsung csúcsmobil sem hoz forradalmi újdonságot. Az elődnél szebb képernyő, jobb kamera, gyorsabb processzor - egyelőre jelentős felárért. Vajon ez elég a sikerhez? Kipróbáltuk a Samsung Galaxy S4-est.

2013.05.04. 18:05 0 hozzászólás

Modernizációk az Outlook.com háza táján

Modernizációk az Outlook.com háza táján

Internet A Hotmail utódja számos fejlesztésen esett át az utóbbi időben, ám még jó néhány újítás maradt hátra. Kipróbáltuk a megújult naptárt, az új Androidos Outlook klienst és sorra vettük a többi fejlesztést a Microsoft online szolgáltatáscsomagjából.

2013.05.04. 13:32 0 hozzászólás

Kétszáz gigát tarhálhat össze a netről

Internet Hajlandó több cégnél is regisztrálni, vagy partnerprogramban meghívni ismerőseit online tárhelyért? Kísérletünkből kiderült, hogy akár kétszáz gigabájtnyi zenét, képet és videót is tárolhat az interneten teljesen ingyen, ha bevállal némi kényelmetlenséget.

2013.04.14. 09:56 0 hozzászólás

Az XP utolsó éve megkezdődött

Windows A többszörös meghosszabbítás után 2014 április 8-án a Microsoft végleg megszünteti a Windows XP támogatását, magára hagyva az ügyfeleket.

2013.04.08. 19:40 0 hozzászólás

Hogyan linkeljünk YouTube videót HD minőségben?

Hogyan linkeljünk YouTube videót HD minőségben?

Iminet Blog A YouTube népszerűségét talán kár lenne vitatni, ahogy azt se, hány és hány YouTube hivatkozást osztunk meg ismerőseinkkel közösségi oldalakon, e-mailben, okostelefon segítségével, és még sorolhatnánk. Egy apró trükkel megmutatjuk, hogyan küldjük egyből HD minőségben a videó elérhetőségét.

2013.04.06. 18:23 0 hozzászólás

A legjobb jegyzetalkalmazás Androidra

A legjobb jegyzetalkalmazás Androidra

Mobil A nemrég megjelent Google Keep ha nem is a legjobb, de a legjobbak egyike, már ami a jegyzet alkalmazásokat illeti. Ereje a felhasználói szemléletmód tökéletes megragadásában rejlik. Megmutatjuk, miért.

2013.03.23. 17:03 2 hozzászólás

Májusban érkezik a Samsung szupermobilja

Májusban érkezik a Samsung szupermobilja

Mobil Jobb minőségű és nagyobb képernyője van a legújabb iPhone-nál, a világ minden táján működik 4G-n, és kiváltja a tévé-távirányítót is. Angolra már egzotikus nyelvekről is szinkrontolmácsol, de összességében érezhető, hogy alkotói igazából már nem tudnak mit belezsúfolni. A Samsung bemutatta legújabb csúcsmobilját, a Galaxy S4-et, amely májusban kerül a boltokba.

2013.03.15. 15:42 0 hozzászólás

Hogyan készüljünk a digitális átállásra?

Technológia Idén ősszel eltűnnek az analóg tévécsatornák az éterből, karácsonykor már csak digitális műsorokat nézhetnek a magyarok. Mi az a digitális átállás, hogyan kell felkészülni rá, és mennyibe kerül?

2013.03.11. 20:59 0 hozzászólás

Mi teszi tönkre a leggyakrabban a kütyüket?

Technológia Nem csupán a víz, de a pára, a rázkódás, illetve a túl meleg és túl hideg is fenyegeti kütyüinek működését, a wifihálózatokban pedig az elektromágneses hullámok kelthetnek zavart. Összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amelyek a leggyakrabban veszélyeztetik az okostelefon, számítógép és minden más hétköznapi eszköz normál működését.

2013.02.06. 20:12 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Az osztrák-magyar határon a vámtiszt felnyittatja a trabant csomagtartóját, s rögtön kiszúr egy hatalmas zsákot.
- Ebben mi van?
- Madáreledel - feleli az autós. - A papagájnak viszem.
- Nyissa ki!
Az autós kibontja a zsákot: húsz kiló babkávé van benne.
- Aha, szóval maguk babkávéval etetik a papagájt? - kérdi gúnyosan a vámtiszt.
- Eszi, nem eszi, nem kap mást!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!