A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Google Drive gombot kaphatnak a weboldalak

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 2900
  • · Dátum: 2013.05.12. 10:44
  • · Rovat: Hírek
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Az új eszközzel közvetlenül menthetünk a Google felhős tárhelyére anélkül, hogy előbb azt a gépünkre letöltenénk.
Hirdetés

A felhő térhódítása vitathatatlan, elég csak a weboldalakba épített Facebook, Google +1 vagy IWIW gombokat említeni.

Google Drive gomb

A Google Drive minden módon felhős tárhelye felé szeretné terelni a felhasználókat, ehhez itt a legújabb példa. Ahogy az a Google Developers Blog bejegyzéséből kiderül, ezentúl minden eddiginél egyszerűbben menthetünk el tartalmakat bármely oldalról, melynek fejlesztője beszúrja a Drive-gombot. Amennyiben Google fiókunkba be vagyunk lépve, egy kattintással tárhelyünkön landol a fájl - legyen szó képről, PDF állományról vagy egy videóról. Természetesen innen bármelyik eszközünkről külön másolgatás nékül elérhetjük, lejátszhatjuk vagy megtekinthetjük a lementett fájlt, vagy továbbküldhetjük, megoszthatjuk ismerőseinkkel.

Várhatóan tehát tömegesen jelennek meg a Drive gombok kedvenc weboldalainkon - ha így lesz, a funkció nagy népszerűségre fog szert tenni.

 

-K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Egy férfi ül a bárpultnál órákig. Nagyon el van keseredve, csak mered maga elé, időnként megerednek a könnyei. Az egyik vicces vendég odalép hozzá, és megissza az italt ami előtte van. Erre az kétségbeesetten ránéz és végképpen sírvafakad. A másik megszeppen:
-Ne haragudj komám, mindjárt rendelek neked egy másikat!
-Nem az ital zavar. - mondja sírós hangon a másik - Ez életem legszörnyűbb napja. Reggel elkéstem a munkából, mire a főnököm kirúgott. Mikor megyek az épületből kifelé, észreveszem, hogy ellopták az autómat. A rendőrség azt mondja, nem tud semmit tenni. Beülök egy taxiba hogy hazamenjek, mikor kiszállok belőle, észreveszem hogy a pénztárcám bennhagytam, a sofőr meg lelépett a pénzzel. Megyek haza, ott találom a feleségem az ágyban egy másik férfivel. És amikor már nem bírom tovább, és véget akarok vetni az életemnek, akkor jössz te, és megiszod előlem a mérgezett italomat.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!