A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Ingyenes a QuickOffice, a Google mobilos irodai alkalmazása

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 4008
  • · Dátum: 2013.10.05. 12:01
  • · Rovat: Mobil
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Google birtokában lévő irodai szoftver nemcsak ingyenessé vált, felhasználóik a promóció ideje alatt extra 10 GB tárhelyet is kaptak kerek két évre.
Hirdetés

A Google hivatalos blogjában tette közzé 2 héttel ezelőtt, hogy a tavaly felvásárolt Quick Office mobilos irodai alkalmazást ingyenessé teszi, mindezt megtoldva egy extra pormócióval: a szeptember 26-ig letöltők bónuszként a Drive, Gmail, Google+ fotóalbum triumvirátus közös, 15 GB-os tárhelyét 2 évig további 10 GB tárterülettel használhatják. A Google folyamatosan aktiválta a bónusz gigabájtokat, jelen sorok írója két nappal ezelőtt vehette birtokba.

QuickOffice

QuickOffice - Forrás: Google Official Enterprise Blog

 

A QuickOffice Androidra és iOS-re érhető el, mellyel a Microsoft Office fájlformátumokat (Word, Excel, PowerPoint) szerkeszthetjük, továbbá a PDF fájlokat nyithatjuk meg. A Google tavalyi vétele után mára teljesen a szoftveróriás platformjához igazított kinézetet, valamint a Google Drive színeivel operáló ikont is kapott. A tetejébe a Google integrálta a Drive felhőszolgáltatását, így az ott tárolt dokumentumaink azok előzetes letöltése nélkül szerkeszthetők.

Extra Google tárterület

Extra 10 GB Google tárterület - Forrás: Iminet

Rövid tesztünk során meggyőződésünk, hogy bármelyik egyszerűbb mobilos irodai szoftverrel felveszi a versenyt, mindezt úgy, hogy ingyenesen elérhető. A Microsoft mobilos (főleg Androidos) alkalmazáscsomagjának így méltó ellenfele akadt, pláne, hogy a redmondi alkalmazás jelenleg Androidra csak a bérelhető konstrukciós Office 365 csomagban érhető el. Bár több számítógépre és mobileszközre is installálható a komplett alkalmazáscsomag, havidíja igen borsos egy átlag felhasználó számára.

A QuickOffice letölthető a Google Play és az App Store szoftverboltokban.

 

-K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két rendőr járőrözik az erdőben és találnak két bombát. Kicsit tanakodnak, hogy mit tegyenek velük, majd úgy döntenek, hogy beviszik az őrsre. Beteszik a Lada csomagtartójába és elkezdenek hajtani visszafelé. Az egyik megszólal:
- Te Jóska, ne menj olyan gyorsan, még ferobban az egyik!
Mire a másik:
- Nem baj, majd azt mondjuk, hogy egyet találtunk!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!