A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Internet

Világhálós cikkek, hálózatok

Outlook lesz a Hotmail-ből

Outlook lesz a Hotmail-ből

Internet Az Outlook 2013 felületét fogja felvenni a hamarosan szintén Outlook-ra keresztelt Hotmail. A Microsoft ingyenes levelezőrendszere egyelőre béta fázisban van, de néhány felhasználó kipróbálhatja az új felületet.

2012.08.05. 17:31 0 hozzászólás

Valóban korlátlan a korlátlan internet?

Valóban korlátlan a korlátlan internet?

Internet Valóban korlátlanok-e az ekként hirdetett mobil és vezetékes internetcsomagok? Utánajártunk a hazai szolgáltatók ajánlatainak.

2011.04.17. 10:15 0 hozzászólás

A videónak a felhőben, a fényképnek papíron a helye

A videónak a felhőben, a fényképnek papíron a helye

Internet Személyes adataink nagy része digitális formában létezik, ami különösen nehézzé teszi megóvásukat. Míg egy fotópapírra készült felvétel néhány szakadás, pecsét után is megnézhető, és megmenthető, a digitális adatok sérülése egyben halálukat is jelenti. Megvizsgáltuk, hogyan helyezhetjük biztonságba dokumentumainkat, fényképeinket és videofelvételeinket, hogy az utókornak is megmaradjanak.

2011.02.12. 16:23 0 hozzászólás

A világ elérte az internet legszélét

A világ elérte az internet legszélét

Internet Bekapcsoljuk a számítógépet, mennénk a netre, a rendszer azonban nem kapcsolódik, az összes szolgáltatás elérhetetlen. A laptop és az asztali gép legfeljebb a merevlemezén lévő adatok megnyitására használható, az okostelefon tudása pedig hívásban és sms-ezésben merül ki. Az IP-címek elfogyásáról szóló híradások nyomán nagyjából így képzelhetjük el a közelgő internetes apokalipszist. Tényleg itt a digitális világvége?

2011.02.05. 12:27 0 hozzászólás

Már nem kell mindig Flash a beágyazott YouTube-videóknak

Már nem kell mindig Flash a beágyazott YouTube-videóknak

Internet A világ legnagyobb videómegosztója pár napja újfajta kódot ad a videók beágyazásához, hogy azok mobilkészülékeken is lejátszhatók legyenek.

2011.01.25. 19:23 0 hozzászólás

Másolási botrány a Wikipédián

Másolási botrány a Wikipédián

Internet Plágium miatt ötezer szócikket töröltek a magyar nyelvű Wikipédián, miután bebizonyosodott, hogy jogvédett könyvekből származik a tartalmuk jó része. A szerkesztő jogait visszavonták.

2011.01.05. 21:51 0 hozzászólás

Küldjön vicces karácsonyi videoüzenetet ismerőseinek!

Küldjön vicces karácsonyi videoüzenetet ismerőseinek!

Internet Karácsony nem múlhat el úgy, hogy előtte ne köszöntsük ismerőseinket, családtagjainkat, barátainkat. Erre különböző módszerek léteznek, beleértve a hagyományos és az internet adta lehetőségeket. Mindez személyre szabott vicces videoüzenettel is megoldható - megmutatjuk, hogy.

2010.12.24. 11:37 0 hozzászólás

A Wordpress.com-ra kerül a Windows Live blogszolgáltatása

A Wordpress.com-ra kerül a Windows Live blogszolgáltatása

Internet A Microsoft a Windows Live márkájának blogszolgáltatását áthelyezi a népszerű blogmotor- és blogszolgáltató hálózatára, márciustól megszűnik a Windows Live blogmotorja. A felhasználók fájdalommentesen válthatnak.

2010.10.24. 12:40 1 hozzászólás

Átverések lánclevélben: ne dőljön be!

Átverések lánclevélben: ne dőljön be!

Internet Ismét járják az internetet azok a körlevelek, eredeti nevükön hoaxok, amik már tíz éve is téves információkat, légből kapott butaságokat terjesztettek. Végigvettük a legnépszerűbb típusokat, amiket szigorúan tilos továbbküldeni.

2010.09.24. 19:37 2 hozzászólás

iWiW újdonság: Események

iWiW újdonság: Események

Internet Rendezvényszervezőknek, zenekaroknak és baráti találkozók szervezőinek szóló funkció került a iWiW-be: a közösségi oldal eseménykezelővel bővült. A nyilvános vagy zártkörű programok meghirdetésére, szervezésére és utóéletének kezelésére - például az ott készült fotók megosztására - szolgáló iWiW Eseményekről az érintettek véleményét kérdeztük.

2010.08.17. 22:05 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Idős házaspár tengeri kirándulásra megy, amikor vihar tör ki. A nagy himbálózásban a feleség megcsúszik, és beesik a tengerbe. Nagy nehezen partra evickél a hajó, és amikor elcsitul a vihar, akkor elkezdik keresni a nőt, de nem találják. A férj hazautazik, ám két nap múlva telefonálnak neki:
- Uram, holtan találtuk a feleségét. Amikor a halottkém megvizsgálta, egy kagylót talált a ruhájában, a kagylóban pedig egy igazgyöngyöt. A gyöngy értéke 50000 dollár, és mivel a felesége holmijának számít, ezért Ön rendelkezhet vele. Mit tegyünk?
- A gyöngyöt küldjék el nekem, az asszonyt meg dugják vissza a vízbe egy időre, hátha lesz még...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!