A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Küldjön vicces karácsonyi videoüzenetet ismerőseinek!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 9932
  • · Dátum: 2010.12.24. 11:37
  • · Rovat: Internet
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Karácsony nem múlhat el úgy, hogy előtte ne köszöntsük ismerőseinket, családtagjainkat, barátainkat. Erre különböző módszerek léteznek, beleértve a hagyományos és az internet adta lehetőségeket. Mindez személyre szabott vicces videoüzenettel is megoldható - megmutatjuk, hogy.
Hirdetés

Eljött a szenteste, ilyenkor világszerte szokás egymást köszönteni az ünnepek alkalmából. Adunk egy remek tippet, hogyan tegyük ezt!

A karácsonyi üzenetküldésnek a hagyományos képeslaptól kezdve az ecard-on át a Facebook-os üzenetig számos válfaja létezik. Csinálhatunk saját üzenetet, de ha igazán poénosra és találóra vágyunk, bízzuk ezt a profikra anélkül, hogy a személyes varázsát elvesztené.

Az [origo] igazán szórakoztató lehetőséget ad erre, a videoüzenetet az egyik áruházlánc reklámjából is ismert, vicces akcentussal beszélő berlini pasas adja elő, az üzenet személyes részeit - eredetileg külön felvett - választható mintákból illeszthetjük az üzenetbe. Ezt követően, miután megnéztük az elkészült üzenetet, megoszthatjuk barátainkkal is. A végeredmény garantált: volt lakótársunk (cellatársunk), de akár még anyósunk is gurulni fog a nevetéstől.

Az igazán nagy poénokat garantálják a hagyományos megszólításokon és rokoni viszonyokon (fiad, lányod, menyed, stb.) túl a vicces jelzők, mint pl. a cellatársad, elvtársad, ellenséged, példaképed vagy télapód.

A beállítás pofonegyszerű, a megadott lehetőségek közül kiválasztjuk ismerősünk keresztnevét (egyes gyakoribb neveknél becenév is van), az ismerősi viszonyt jelző kifejezést, valamint saját keresztnevünket. Ezt követően már csak a jobbra levő adatokat kell megadnunk, úgy mint a saját vezetéknevünk (ez az e-mailben a már előzőleg megadott keresztnév elé kerü, a videóban nem szerepel), e-mail címünk, címzett e-mail címe és a küldött e-mailben szereplő további üzenet. A videót megtekinthetjük küldés előtt, vagy egy gombnyomással főnökünk, barátnőnk postafiókjába továbbíthatjuk.

A fogadtatásról szívesen vesszük a visszajelzéseket itt, a cikk kommentjében!

 

Jó szórakozást!

Karácsonyi videoüzenet

Küldje el saját videoüzenetét a képre, vagy ide kattintva!

 

-K.I.

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó linkek
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két barát beszélget:
- Próbáltad már a telefonszexet?
- Egyszer, de a lyukak túl kicsik voltak.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!