A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Outlook lesz a Hotmail-ből

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3866
  • · Dátum: 2012.08.05. 17:31
  • · Rovat: Internet
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Az Outlook 2013 felületét fogja felvenni a hamarosan szintén Outlook-ra keresztelt Hotmail. A Microsoft ingyenes levelezőrendszere egyelőre béta fázisban van, de néhány felhasználó kipróbálhatja az új felületet.
Hirdetés

Megújítja ingyenes levelező szolgáltatását a Microsoft, az új felülettel egyidőben át is keresztelik Redmondban a népszerű Hotmailt. Az Office 2013 irodai szoftvercsomag részeként elérhető Outlook 2013 felületét fogja megkapni az egyelőre még tesztfázisban lévő levelező.

Outlook új felülete

Az átalakított Outlookban a korábbinál letisztultabb formai elemek találhatóak, tartalmazza a közösségi oldalak (Facebook, Twitter, hamarosan majd a Skype is) integrációját, 7 gigabájtos online tárhelyet biztosít, eltűntek a személyes fiókból a hirdetések, új eszköz a hírlevelek menedzselésének, pontosabban a leiratkozás megkönnyítésének megoldása - írja cikkében az IT café.

Az online magazin forrásai szerint az új felület néhány hónapon belül minden felhasználó számára elérhető.

Szerkesztőségünk kipróbálta az új online Outlook-ot, a felület letisztult, átlátható, egyszerű, lényegesen használhatóbb, mint a korábbi Hotmail. Az is igaz, hogy szokni kell az új rendszert, hiszen a régi, jól megszokott szolgáltatás néhány funkcióit kicsit máshol kell keresgélni. Vegyesek voltak a tapasztalataink viszont a korábban, rövid időre kipróbált Office 2013-ról, itt épp az Outlook váltotta ki szerkesztőségünk legnagyobb ellenszenvét. Hamarosan egy részletesebb összefoglalót is írunk a bárki számára ingyenesen letölthető próbaváltozatról.

Az új levelező kipróbálásához elegendő az Outlook.com címről belépni felhasználói fiókunkba (elképzelhető, hogy még nem érhető el mindenki számára, mi két régebbi hotmail.hu és windowslive.com címről is sikeresen tuduk használni).

-K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
A férj izgatottan rohan haza:
- Szia drágám, öltözzél, ötösöm van a lottón!
- Jaj de jó, mégis mit vegyek fel?
- Nekem mindegy, csak húzz már a francba.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!