A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Cikkeink

Eddig megjelent cikkeink az alábbiakban, összesítve olvashatók, az egyes rovatok cikkeit a bal oldali rovatlistában lehet szűrni.

Miért nem működik a chat?, avagy Java beállítások

Internet A webes csevegők nagy része Java appletet használ, ami - valljuk be, nem épp a legmegbízhatóbb kisalkalmazás -, ebből adódóan ha nem működik valami, érdemes a Java körül szétnézni. Cikkünkben kicsit segíteni próbálunk ebben.

2005.03.09. 14:04 23 hozzászólás

A SPAM-ekről és az ártatlannak tűnő levélláncokról

Internet Amikor az internetet kitalálták annak hőskorában, az emberiség fejlődésének elősegítését célozták meg elsődlegesen az információ gyorsabb és hatékonyabb terjeszésére. Azonban levélláncok, SPAM-ek és egyéb akadályozó tényezők özönlik el az világhálót, korlátozva ezzel a sávszélességet. Nézzük, mit tehetünk ellenük!

2005.03.05. 22:50 0 hozzászólás

Elindítottuk IRC-s chat szerverünket

Iminet Blog A mai naptól a csevegni vágyók nyugodtan használhatják IRC alapú chat szerverünket. A webes csevegéshez regisztráció szükséges, de IRC klienssel is kapcsolódhatnak a felhasználók!

2005.02.16. 20:55 3 hozzászólás

Mindenkinek elérhető a Letöltések menü

Iminet Blog Sok kérés érkezet hozzánk, melyben arra kértetek minket, ne csak a regisztrált felhasználóinknak legyen elérhető a Letöltések menü.
Egyelőre csak tesztelési célból, de eleget tettünk a kérésnek. Mostantól mindenki használhatja a Letöltéseket.

2005.01.30. 11:32 0 hozzászólás

A BitTorrentről nagyvonalakban

Internet Az Internet sávszélességének bővülésével, az egyre inkább bővül? netezők nagy számban töltenek le. Ki így, ki úgy. Cikkünkben a növekvő népszerűségnek örvendő BitTorrent P2P (peer-to-peer) szomszédolást mutatjuk be. Elemezzük, miért célszerű P2P-t választani a hagyományos szerver-kliens letöltéssel szemben.

2005.01.20. 11:47 0 hozzászólás

Biztonságban a gépünk

Internet Rohanó világunk az Internetes bűnözőknek is kedvez, nem véletlen tehát, hogy annyi ezzel kapcsolatos információval találkozhatunk. De mi is az Internetes támadás? Mik azok az idegen fogalmak, hogy port, port scanning, hacker, tűzfal, behatolás? Egy hasznos weboldalt mutatunk be cikkünkben, ahol sok kérdésre választ kaphattok, azonfelül a gépetek biztonságát is leellenőrizhetitek.

2005.01.07. 15:51 0 hozzászólás

B.Ú.É.K!!!

Iminet Blog Utólag szeretnénk minden regisztrált felhasználónknak, no meg az összes látogatónak Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet kívánni.
Mivel az ünnepekre stábunk minden tagja kivonta magát a munka alól, eddig ezt nem tudtuk közreadni. Várunk mindenkit a 2005-ös esztendőben is! Igyekszünk látogatóinknak hasznos újdonságokkal előrukkolni.

2005.01.03. 18:31 0 hozzászólás

Szerverleállás

Iminet Blog Szerverleállás lesz 2004. dec. 14-től. A fő szerverünket a szerverterem korszerűsítése miatt kapcsoljuk ki. De ettől még elérhetőek maradunk.

2004.12.08. 12:39 0 hozzászólás

FTP szervert otthoni PC-nkből I.

Internet Sokan próbáltak már FTP szervert üzemeltetni a gépükön, de nem sikerült különböző okok miatt. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan valósíthatjuk ezt meg. Az első részben az alapvető funkciókra, beállításokra térünk ki, és megismerkedünk a szerver alkalmazás felépítésével.

2004.11.23. 13:05 0 hozzászólás

Ismét költözünk

Iminet Blog Még meg se melegedett az új nevünk, máris költöztünk. De ezúttal nem ingyenes szolgáltató ad otthont weblapunknak, hanem saját szerveren leszünk elérhetőek ezután.

2004.10.22. 18:51 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Közúti ellenőrzés:
A rendőr megállít egy kocsit, és ellenőrzi a lámpákat.
- Világítás ? Jó, rendben.
- Féklámpa ? Jó, rendben.
- Irányjelző ? Most jó, most nem, most jó, most nem ...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!