A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Letölthető az Exament MediaPlayer 1.3

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 2020
  • · Dátum: 2007.10.15. 13:31
  • · Rovat: Szoftver
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A legrégebben elérhető 1.1 verzió visszavonásával majdnem egy időben megjelent a stábunk által fejlesztett médialejátszó legújabb verziója, letöltőközpontunkból ingyenesen elérhető.
Hirdetés

Bár még csak Béta állapotban, de elérhető a legújabb Exament MediaPlayer, és mostantól teljes támogatottságot élvez. Ennek megfelelően javítócsomagok látnak majd napvilágot, kiegészítések, és amennyiben igény mutatkozik rá, lokalizációk is készülhetnek, tehát több nyelven válik elérhetővé. A szoftver számos hibajavításon esett át, de a ráncfelvarrás mellett kapott új funkciókat is. Teljesen kompatibilis a Windows MediaPlayer lejátszási listájával, így a már elkészült zenekollekcióinkat az Exament lejátszójával is megnyithatjuk.
A telepített kodekektől függően a legelterjedtebb zene- és videófájlok lejátszására kiválóan alkalmas, kis hardverigénye miatt pedig elsősorban gyengébb, régebbi gépeken lehet népszerű. Mivel kezelése könnyen elsajátítható, pillanatok alatt használatba veheti bárki, még olyan is, akinek nincs nagy jártassága a számítástechnikában. Letisztult, modern formavilága pedig kellemes érzéssel tölti el felhasználóját, hiszen mégse egy puritán szoftvert kell meredten bámulni, hanem egy kellemes környezetű, egyszerű alkalmazást.
A legtöbb, Windows-t futtató PC-ken alkalmazható, ráadásul teljesen ingyen. Telepítése egyszerű, hiszen egy magyar nyelvű varázsló nyújt útmutatást az installálás alatt, indítása pedig a Start menüből villámgyorsan lehetséges.Számos, hasonló kaliberű lejátszó tölthető le, és a Windows is tartalmaz egyet, így nem mondhatjuk, hogy üres piacon próbálkozunk. Mégis úgy érezzük, van létjogosultsága a szoftvernek, hiszen az előző verziókat is szép számmal töltötték, és a felhasználói visszajelzések is arra engednek következtetni, hogy ennek a programnak van jövője.
Tehát, aki így érzi, annak nincs más dolga, mint letölteni!

-K.I.

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Az indián kisfiú megkérdezi az apját:
- Apu, a nővéremet miért hívják Suhanó * * *vasnak?
- Mert amikor fogant, egy * * *vas suhant el mellettünk.
- És, apu! A bátyámat miért hívják Szaladó Menyétnek?
- Mert amikor fogant, egy menyét szaladt el mellettünk. De miért kérdezed ezeket, Szakadt Gumi, fiam?
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!