A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Windows

Az operációs rendszer hírei, tesztjei, legyen szó Windows 7-ről, Windows 8-ról vagy a korosodó XP-ről

Költözés Windows 7-re

Windows Megjelent a Windows 7, a Microsoft új operációs rendszerére azonban csak Vista alól lehet közvetlenül frissíteni, az XP-t használók - akik elég sokan vannak - kénytelenek lesznek teljesen újratelepíteni PC-jüket. Segítünk abban, hogy ez a feladat a lehető legkevesebb szenvedéssel járjon.

2009.10.25. 11:31 0 hozzászólás

Várjuk már a Windows 7-et!

Várjuk már a Windows 7-et!

Windows Az új operációs rendszer bemutatója vészesen közeleg: már nem kell sokat aludni, és elérkezik az október 31-i bemutató a Sportarénában. Mi is ott leszünk. A Microsoft elkészült az XP móddal is.

2009.10.03. 17:32 0 hozzászólás

Kütyük az asztalon: gadgetek, kisalkalmazások

Kütyük az asztalon: gadgetek, kisalkalmazások

Windows A Windows Vista óta van lehetőségünk asztalunkat teleaggatni mindenféle kütyüvel, hasznos vagy haszontalan kisalkalmazással. A gadgetek (kisalkalmazások, jelentése kb.: bigyó, kütyü) segítségével életet lehelhetünk az amúgy sivár és unalmas asztalunkra. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.

2009.08.23. 18:37 2 hozzászólás

Már tudjuk: októberben jön a Windows 7

Már tudjuk: októberben jön a Windows 7

Windows A Microsoft hivatalosan is bejelentette: október 22-én lesz a Windows 7 premierje, a magyar verziók pedig október 31-től kaphatók.

2009.06.03. 21:57 0 hozzászólás

A Windows Messenger kiiktatása

Windows Számos levelet kap a szerkesztőség azzal kapcsolatban, hogy a Windows XP részeként működő, de mára már igen elavultnak számító Windows Messenger üzenetküldő mennyi bosszúságot okoz automatikus elindulásával, automatikus bejelentkezésével, ráadásul kapaszkodik az XP-hez mint hegymászó a mentőkötélhez. Cikkünkből kiderül, hogyan orvosolható a probléma.

2008.02.17. 13:02 9 hozzászólás

Windows Update önfegyelemre nevelése

Windows Azon olvasóink, akik szeretik biztonságban érezni a Windows XP-t futtató gépüket, bizonyára találkoztak már rendszerük bosszantó tulajdonságával: folyton újra akarja indítani a gépet egy-egy fontos frissítés telepítését követ?en. Vajon kínálkozik-e megoldás a kellemetlen újraindítások elkerülésére?

2007.03.23. 13:13 1 hozzászólás

Windows história II.

Windows A sokak által kedvelt (vagy nem kedvelt) operációs rendszer történetét meséljük tovább, mintegy a 2004 októberi cikkünk várva-várt folytatásaként. Tehát Windows-sztori 1996-tól napjainkig...

2005.05.25. 15:46 0 hozzászólás

Windows história

Windows Újonnan induló témánk első cikke nem is lehetne más, mint az óriásvállalat Microsoft népszerű operációs rendszerének, a Windows-nak a története. A Windows története bizonyára nem kevesek által ismert, szintúgy, mint ezen rendszer jellemzőinek ismerete. Mégsem nélkülözhettük a história közlését rovatunkból.

2004.10.03. 11:36 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
A rendőr egy gáztűzhelyt vásárol. Az egyik nap boldogan újságolja a felesége:
- Ezzel a gáztűzhellyel jó vásárt csináltunk! Három hete gyújtottam meg a lángot, és még most is ég!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!