A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Windows

Az operációs rendszer hírei, tesztjei, legyen szó Windows 7-ről, Windows 8-ról vagy a korosodó XP-ről

Költözés Windows 7-re

Windows Megjelent a Windows 7, a Microsoft új operációs rendszerére azonban csak Vista alól lehet közvetlenül frissíteni, az XP-t használók - akik elég sokan vannak - kénytelenek lesznek teljesen újratelepíteni PC-jüket. Segítünk abban, hogy ez a feladat a lehető legkevesebb szenvedéssel járjon.

2009.10.25. 11:31 0 hozzászólás

Várjuk már a Windows 7-et!

Várjuk már a Windows 7-et!

Windows Az új operációs rendszer bemutatója vészesen közeleg: már nem kell sokat aludni, és elérkezik az október 31-i bemutató a Sportarénában. Mi is ott leszünk. A Microsoft elkészült az XP móddal is.

2009.10.03. 17:32 0 hozzászólás

Kütyük az asztalon: gadgetek, kisalkalmazások

Kütyük az asztalon: gadgetek, kisalkalmazások

Windows A Windows Vista óta van lehetőségünk asztalunkat teleaggatni mindenféle kütyüvel, hasznos vagy haszontalan kisalkalmazással. A gadgetek (kisalkalmazások, jelentése kb.: bigyó, kütyü) segítségével életet lehelhetünk az amúgy sivár és unalmas asztalunkra. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.

2009.08.23. 18:37 2 hozzászólás

Már tudjuk: októberben jön a Windows 7

Már tudjuk: októberben jön a Windows 7

Windows A Microsoft hivatalosan is bejelentette: október 22-én lesz a Windows 7 premierje, a magyar verziók pedig október 31-től kaphatók.

2009.06.03. 21:57 0 hozzászólás

A Windows Messenger kiiktatása

Windows Számos levelet kap a szerkesztőség azzal kapcsolatban, hogy a Windows XP részeként működő, de mára már igen elavultnak számító Windows Messenger üzenetküldő mennyi bosszúságot okoz automatikus elindulásával, automatikus bejelentkezésével, ráadásul kapaszkodik az XP-hez mint hegymászó a mentőkötélhez. Cikkünkből kiderül, hogyan orvosolható a probléma.

2008.02.17. 13:02 9 hozzászólás

Windows Update önfegyelemre nevelése

Windows Azon olvasóink, akik szeretik biztonságban érezni a Windows XP-t futtató gépüket, bizonyára találkoztak már rendszerük bosszantó tulajdonságával: folyton újra akarja indítani a gépet egy-egy fontos frissítés telepítését követ?en. Vajon kínálkozik-e megoldás a kellemetlen újraindítások elkerülésére?

2007.03.23. 13:13 1 hozzászólás

Windows história II.

Windows A sokak által kedvelt (vagy nem kedvelt) operációs rendszer történetét meséljük tovább, mintegy a 2004 októberi cikkünk várva-várt folytatásaként. Tehát Windows-sztori 1996-tól napjainkig...

2005.05.25. 15:46 0 hozzászólás

Windows história

Windows Újonnan induló témánk első cikke nem is lehetne más, mint az óriásvállalat Microsoft népszerű operációs rendszerének, a Windows-nak a története. A Windows története bizonyára nem kevesek által ismert, szintúgy, mint ezen rendszer jellemzőinek ismerete. Mégsem nélkülözhettük a história közlését rovatunkból.

2004.10.03. 11:36 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
90 éves öregember haldoklik az ágyban, az emeleti hálószobában. Egyszer csak érzi,hogy az egész életében kedvenc almásrétes illata jön fel a konyhából. Nagy nehezen kikel az ágyból. Utolsó erejét összeszedve lebotorkál a lépcsőn. A konyhába érve ott látja az asztalon kedvenc rétesét. Már nyúlna az első darabért, amikor a felesége a kezére csap a főzőkanállal és azt mondja:
- Azt ne bántsd, az a temetésre lesz!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!