A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Várjuk már a Windows 7-et!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1880
  • · Dátum: 2009.10.03. 17:32
  • · Rovat: Windows
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Az új operációs rendszer bemutatója vészesen közeleg: már nem kell sokat aludni, és elérkezik az október 31-i bemutató a Sportarénában. Mi is ott leszünk. A Microsoft elkészült az XP móddal is.
Hirdetés

XP módEgész napos programnak ígérkezik az október 31-én tartandó Windows 7 bemutatója a Microsoft Magyarország szerint. Az egész napos show-t a Papp László (Budapest) Sportarénában rendezik, ugyanekkor, ugyanitt lesz a Budapest Gameshow is. A show-n a Microsoft Magyarország szakemberei mutatják be az elkészült operációs rendszert.

A bemutatón mi is ott leszünk és lapunk hasábjain beszámolunk a látottakról.

Közben közzétették, hogy elkészült az XP mód is az új Windowshoz, melyről tegnap számolt be a szoftvercég.

A funkció szerepe már régóta ismert, a vállalatok Windows 7-re váltásának szorgalmazására készült, és kizárólag a felsőbb kategóriájú licenszekhez telepíthető (Professional, Ultimate, Enterprise). Az XP mód segítségével a Virtual PC-hez hasonlóan virtualizált környezetben futtathatjuk az XP SP3-as szervizcsomagját - a licenszet a program magában foglalja. Ám nagy különbség a többi virtualizációs megoldásokhoz képest, hogy gyakorlatilag a gazdagépbe "fésülve" találhatjuk meg az alkalmazások ikonjait, és a kompatibilitásra nem hajló alkalmazásokat a Windows 7-re telepített szoftverek mellett futtathatjuk. Fontos megjegyezni, hogy csak harveres virtualizációra képes hardveren használható, igaz, a közelmúltban megjelent erőforrások jelentős része már ezt alapból támogatja.

A funkciót a Microsoft azon vállalatok számára fejlesztette, akik olyan alkalmazásokat használnak, amivel az XP-7 váltás nem zökkenőmentes. Természetesen ezzel a lépéssel szorgalmazzák a már igencsak korosnak mondható nyolcéves rendszer nyugdíjazását. Számos vállalat ugyanis csak XP-n, vagy Internet Explorer 6-on futó szoftvereket használ még mindig.

Hamarosan várható egy nagy Windows 7 teszt is, mindenre kiterjedő vizsgálatnak vetjük alá a kiadás küszöbén álló, már így is nagy népszerűségnek örvendő rendszert.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Van egy tükör. Ha valaki elé áll, és hazudik,
a tükör beszippantja. Három szőke odamegy a
tükörhöz, elé áll az első:
- jaj, de szép vagyok! - szörcsszörcs
( a tükör beszippantotta).
A második:
- jaj, de okos vagyok! - szörcsszörcs.
A harmadik nő:
- én azt gondolom.... - szörcsszörcs...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!