A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Cikkeink

Eddig megjelent cikkeink az alábbiakban, összesítve olvashatók, az egyes rovatok cikkeit a bal oldali rovatlistában lehet szűrni.

Nálunk már a Windows 7 a nyerő

Iminet Blog Az IT café cikke nyomán saját statisztikáinkat vetettük össze, hogy megtudjuk, portálunk felhasználói milyen operációs rendszert használnak, mikor minket olvasnak.

2012.11.11. 15:39 0 hozzászólás

Nyugdíjba vonul a Windows Live Messenger

Nyugdíjba vonul a Windows Live Messenger

Szoftver A Microsoft nyugdíjba küldi a több, mint 12 éve útjára indított Messenger szolgáltatását. A felhasználók meglévő fiókjaikkal a Microsoft által megvásárolt Skype segítségével kommunikálhatnak jövő tavasztól.

2012.11.07. 19:21 0 hozzászólás

Frissíti felületét a Gmail

Frissíti felületét a Gmail

Internet Kényelmesebb felülettel vértezte fel a Google ingyenes levelezőszolgáltatását. Az új felület egyelőre néhány felhasználónak érhető el, de heteken belül minden felhasználó megkapja.

2012.10.31. 18:45 2 hozzászólás

Megérkezett az Ubuntu 12.10

Megérkezett az Ubuntu 12.10

Linux Az ingyenes operációs rendszer szokásos menetrend szerint érkező legfrissebb változata már letölthető, magyar nyelven is. A nagyobb frissítést az Unity nevű felhasználói felület kapta, de számos egyéb újdonságot hoz az őszi frissítés.

2012.10.22. 10:06 0 hozzászólás

Butább az új iPhone-nál a Samsung minikészüléke

Mobil Nem tudni mikor, és mennyiért lehet majd megvenni a Samsung Galaxy S3 Minit. A gyártó óriáskijelzős csúcsmodelljének kistestvére akkora, mint egy iPhone 5, azonban paramétereiben azonban jócskán elmarad riválisától, de várhatóan sokkal olcsóbb is lesz.

2012.10.11. 21:22 0 hozzászólás

Tizenöt éve levelezhetünk a [freemail]-en

Internet Tizenöt évvel ezelőtt, még bőven a betárcsázós internet korában, az [origo]-t is megelőzve indult útjára a fennállása óta több mint két magyarországnyi felhasználót kiszolgáló [freemail]: az eltelt másfél évtized alatt a két megabájtos postafiókméret tíz gigabájtosra bővült. A szájt történetét interaktív idővonalon is megnézheti.

2012.10.03. 19:54 0 hozzászólás

Csak XP-ről lesz macerás átállni Windows 8-ra

Csak XP-ről lesz macerás átállni Windows 8-ra

Windows A Windows 7 és a Vista bármelyik verziójáról kényelmesen, a személyes fájlok mellett a beállítások megtartásával át lehet majd állni a Windows 8-ra, de az XP-t használóknak programjaikat újból be kell majd állítaniuk az új rendszer telepítését követően.

2012.09.29. 11:45 1 hozzászólás

Előre elkapkodták a magyar iPhone 5-öt

Mobil Bár nagy, mindenkit lenyűgöző újítások hiányoztak az iPhone 5 bejelentéséből, a magyar rajongókat meggyőzte a telefon. A méregdrága okosmobil első szállítmánya már az előrendelési időszak alatt elfogyott.

2012.09.21. 20:52 0 hozzászólás

Nem nyűgözte le a világot az új iPhone

Mobil Hiába kapott nagyobb és szebb képernyőt, gyorsabb mobilinternetet és jobb kamerát, az iPhone 5 igazából nem nyűgözte le a világsajtót: az Apple új mobiljában nincs forradalmi újdonság, az okostelefonokat megreformáló gyártó óvatosabb játékossá vált riválisainál is.

2012.09.19. 18:48 0 hozzászólás

Elérhető a SkyDrive hivatalos kliense Androidra

Elérhető a SkyDrive hivatalos kliense Androidra

Mobil A mai naptól a Google Play-ből letölthető a Microsoft hivatalos kliense Androidot futtató készülékekre, így hivatalos szoftverrel érhető el Redmond felhője.

2012.08.28. 18:56 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni?
- Én? Elszámolok háromig és már alszom is.
- Tényleg? Háromig?
- Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!