A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Hardver

A gépeket és perifériáikat alkotó alkatrészek, és kapcsolataik

Még erősebb lett a világ legkisebb PC-je

Hardver Akkora mint egy csomag rágó, mégis egy Skylake processzor dübörög benne. A világ egyik legkisebb PC-je még erősebb lett.

2016.01.09. 10:59 0 hozzászólás

Ne vegyen ócska tabletet!

Hardver Húszezerért és százhúszezerért is lehet táblagépet venni. Mi a különbség? Cikkünkből minden hasznos információt megtudhat a tabletvásárláshoz.

2013.12.19. 20:14 0 hozzászólás

Ezt akarja a gyerek karácsonyra

Ezt akarja a gyerek karácsonyra

Hardver Közel nyolc év után nemsokára megérkeznek a boltokba a videojátékok sztárjai, a legújabb Playstation és Xbox, bár az utóbbit nem lesz egyszerű karácsonyig elcsípni. Egyáltalán érdemes-e a közeljövőben lecserélni a régi konzolt, és ha igen, melyikre? Összegyűjtöttünk minden tudnivalót a gépekről.

2013.11.16. 14:51 0 hozzászólás

Olcsó számítógép - jó számítógép

Olcsó számítógép - jó számítógép

Hardver A táblagépek hódítása ellenére a hagyományos számítógép továbbra is előkelő helyen áll a karácsonyi kívánságlistákon. Az elérhető árú eszközök piacán nem következett be forradalmi változás tavalyhoz képest, legfeljebb annyi, hogy a Windows 7 helyett Windows 8-cal lehet megvenni őket. Válságkarácsonyi sorozatunk aktuális részében segítünk eligazodni az elérhető árú PC-k között.

2012.12.15. 15:31 0 hozzászólás

Öt kütyü, amelyektől jobb lesz a nyaralás

Öt kütyü, amelyektől jobb lesz a nyaralás

Hardver A vízálló fényképezőgéppel nemcsak halakat, hanem a fürdőző gyerekét is egyszerűen lefotózhatja, egy Kindle-lel a tengerparton is könyvtárnyi kötetből válogathat, a lemerült kütyüket pedig univerzális szivargyújtó-töltő segít életre kelteni. A valóban hasznos úti kütyüket és kiegészítőiket gyűjtöttük össze.

2012.07.08. 14:52 0 hozzászólás

CES 2011: Nem halott még a PC

CES 2011: Nem halott még a PC

Hardver Nem a laptopok, asztali gépek az idei CES sztárjai. Minden bejelentett hagyományos gépre legalább két teljesen új androidos tablet jut. Mégis láthattunk idén olyan masinákat, amik után lehet vágyakozni, amik láttán el lehet tervezni a mostani PC lecserélését, a nappali átalakítását. Válogatásunkba a Samsung Macbook-gyilkosa, a Sony és a Lenovo egybegépe, valamint a Microsoft még mindig jövőszagot árasztó Surface 2.0-ja jutott be.

2011.01.07. 19:10 0 hozzászólás

Nem csak karácsonykor viheti vissza, amit vett!

Nem csak karácsonykor viheti vissza, amit vett!

Hardver Bár a hazai jogszabályok az alapvető védelmet biztosítják a vásárlók számára, egy kekeckedő boltos még így is alaposan megkeserítheti az életünket, ha az újonnan vásárolt tévé, laptop, mobiltelefon vagy egyéb elektronikai eszköz nem úgy működik, ahogy azt elvárnánk. Hány napig küldhetünk vissza egy terméket? Meg kell-e őrizni a csomagolást? Kinek kell állnia az elromlott termék visszaküldésének költségét?

2010.12.04. 16:04 0 hozzászólás

Ne dobja a szemétbe a régi kütyüket!

Ne dobja a szemétbe a régi kütyüket!

Hardver Olvasóink döntő többsége minden bizonnyal nem élete legelső számítógépéről vagy mobiltelefonjáról olvassa ezt a cikket sem: az elektronikai eszközök manapság rendkívül gyorsan fejlődnek, ennek hatására pedig a nemrég még örömmel kézbe vett okostelefon, laptop hamar a kukában végzi. Pedig a ketyerék tele vannak mérgező anyagokkal, ezért nem célszerű a banánhéjjal és a tejesdobozzal együtt kidobni őket: szerencsére ingyen is le lehet adni olyan helyekre, ahol biztonságosan dolgozzák fel ezeket, de ami nem teljesen elavult, még el is lehet adni.

2010.05.24. 18:35 0 hozzászólás

Még mindig megéri az asztali PC

Még mindig megéri az asztali PC

Hardver Bár napjainkban a hordozható számítógép a keresettebb termék, az eltűnni látszó asztali PC-k számos előnyt kínálnak az otthoni felhasználóknak: ugyanazt a teljesítményt olcsóbban megkaphatjuk, ráadásul az asztali gépek bővíthetőek, vagyis nem kell az egészet kidobni, ha gyorsabb processzorra váltanánk. Karácsony örképünkben olcsó minigépeket, összerakott konfigurációkat és képernyőbe épített számítógépeket vizsgáltunk.

2009.12.20. 18:03 0 hozzászólás

Óvatosan a Windows 7-tel: netbookot karácsonyra

Óvatosan a Windows 7-tel: netbookot karácsonyra

Hardver Már hetek óta kapható az új, 7-es Windows, de csak most szállingóznak a boltok polcaira az első olyan netbookok, amelyek már ezt használják. Egy olcsóbb és egy drágább Windows 7-es modellt teszteltünk: meglepetésünkre az előbbi vált be jobban - érdemes tehát odafigyelni választás előtt a paraméterekre.

2009.12.15. 21:58 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Pistike anyukája fehér, Pistike pedig néger. Egyszer odamegy az anyukájához és megkérdezi:
- Anyuci! Miért vagyok én barna?
- Csendbe légy fiam! Ebben a helyzetben örülhetsz, hogy nem kutya lettél..
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!