Hirdetés

Iminet Informatikai Portál

Impresszum

Kiadó: Exament TeAm, Tham-9 Kft.
Főszerkesztő-alapító: Imre (iminet)
Főszerkesztő-helyettes: Vilmos (vilmos)
Marketing:

Eszter (eszterke)

marketing asszisztens

 

Az Iminet Informatikai Portál független IT online lap, folyamatosan jelentkezünk saját, vagy partnereink által írt cikkekkel, tesztekkel, újdonságokkal vagy hasznos szolgáltatásokkal.

 

Elérhetőségeink

Központi e-mail cím:

Figyelem, a fenti publikus e-mail cím csupán a védett címeinkre irányítja a leveleket (levelező átjáró / mail gateway), megőrizni nem érdemes, mivel véletlenszerűen változik!

További elérhetõségeinket a Kapcsolat menüpontban találja!

Küldje el e-mailben ismerőseinek weboldalunk bemutatóját!

E-mail Küldés

 

Képküldés.info

Ingyenes képfeltöltő és képmegosztó szolgáltatás

Web: www.kepkuldes.info

Elérhetőségünk:

Copyright

Az oldalunkon megjelent valamennyi tartalmat szerzői jog véd.

Bárminemű felhasználásuk csak a kiadó Exament TeAm előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Azon tartalmat, melynek nem mi rendelkezünk a tulajdonjogával, a cikk vagy kép alatt feltüntettük. Ez esetben a szerzői jogok az adott tartalom tulajdonosát illetik meg.
Az oldalon megjelenő hirdetésekért felelõsséget nem vállalunk!

Lapunk minden esetben törekszik arra, hogy a megjelenő cikkek és információk naprakészek és valósak legyenek, de az információk valóságtartalmáért felelősséget vállalni nem tudunk.

Fórumunk kiárólag a Látogatóink véleményét tükrözik, mely információk nem hozhatók kapcsolatba a szerkesztőség állásfoglalásával. Fórumunk szabályzatát, moderálási alapelveit, valamint a fontosabb tudnivalókat a Fórumszabályzat tartalmazza.

 

Hardver- és szoftverkövetelmények

Weboldalunk fejlesztésekor törekedtünk arra, hogy minél többféle hardver- és szoftverkörnyezetben működőképes legyen. Azonban a tökéletes funkcionalitás és élmény az alábbiak betartásával lehet teljes.

Böngésző: Javasolt a Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Opera, Safari vagy Google Chrome böngészők legfrissebb verziójának használata

Képernyőfelbontás: 800x600 pixel, vagy ennél nagyobb.

JavaScript: bekapcsolása szükséges

Adobe Flash: egyes oldalakon szükséges a megtekintendő tartalom megjelenítésére, ezt külön jelezzük

Microsoft Silverlight: egyes oldalakon szükséges a megtekintendő tartalom megjelenítésére, ezt külön jelezzük (pl. Vetítőszoba)

Weboldalunk tökéletes megjelenítéséhez az Internet Explorer 8, vagy a Firefox 3.6 böngészőt valamint minimálisan 1024x768 képpont felbontású monitor használatát javasoljuk.

A fentieken túl más környezet is működőképes lehet, de a tesztek hiányában a teljeskörű böngészés nem biztosított. Az Internet Explorer 6 használatát nem javasoljuk!