A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Cikkeink

Eddig megjelent cikkeink az alábbiakban, összesítve olvashatók, az egyes rovatok cikkeit a bal oldali rovatlistában lehet szűrni.

Így lehet szuper az otthoni wifije

Így lehet szuper az otthoni wifije

Technológia Folyton ledobja a wifi? Idegesíti, hogy a videók csigalassúsággal töltődnek be? Teszteltük az új wifi-technológiákat, és megmutatjuk, hogyan lehet a lehető legjobban beállítani az otthoni hálózatot.

2013.01.26. 15:56 0 hozzászólás

Visszatekintő - 2012

Iminet Blog Lassan véget ér az év, ilyenkor sokunknak eszébe jutnak felejthetetlen, vagy épp feledhető élmények. Nincs ez másképp egy techportál esetén sem. Szerkesztőségünk visszaemlékezett 2012-re.

2012.12.30. 20:47 0 hozzászólás

Ez kell az új okostelefonjához

Ez kell az új okostelefonjához

Mobil Androidos, windowsos okostelefont, netán iPhone-t talált a fa alatt? Megmutatjuk a legjobb applikációkat, amelyekre a mindennapokban szüksége lehet.

2012.12.25. 12:43 0 hozzászólás

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt!

Iminet Blog Ezúton kívánunk minden kedves olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket!

2012.12.24. 10:19 0 hozzászólás

Olcsó okostelefonok karácsonyra

Olcsó okostelefonok karácsonyra

Mobil Az előrejelzések szerint tömegek fognak karácsonyra okostelefont vásárolni. Itt vannak az igazán olcsó mobilok és a jó vételek.

2012.12.20. 19:34 0 hozzászólás

Olcsó számítógép - jó számítógép

Olcsó számítógép - jó számítógép

Hardver A táblagépek hódítása ellenére a hagyományos számítógép továbbra is előkelő helyen áll a karácsonyi kívánságlistákon. Az elérhető árú eszközök piacán nem következett be forradalmi változás tavalyhoz képest, legfeljebb annyi, hogy a Windows 7 helyett Windows 8-cal lehet megvenni őket. Válságkarácsonyi sorozatunk aktuális részében segítünk eligazodni az elérhető árú PC-k között.

2012.12.15. 15:31 0 hozzászólás

Válságkarácsony - Táblagépek százezer forint alatt

Válságkarácsony - Táblagépek százezer forint alatt

Mobil Nincs pénze a legújabb iPadre? Már ennek töredékéért lehet korrekt táblagépe. A legolcsóbb, de már vállalható minőségű modelltől kezdve tekintjük át a százezer forint alatti tabletkínálatot.

2012.12.02. 12:13 0 hozzászólás

Butuskán is imádnivaló az iPad Mini

Butuskán is imádnivaló az iPad Mini

Mobil Steve Jobs tévedett, a kicsi táblagép mégis jó. Az iPad Minit épp kompakt méretei és kis súlya teszi szerethetővé, még kissé lomha működése és átlagos képernyője ellenére is. Az új géppel az Apple megásta a lassan kőkorszakinak ható iPad 2 sírját.

2012.11.28. 20:17 0 hozzászólás

Karácsonyi akciók a T-Mobile kínálatában

Karácsonyi akciók a T-Mobile kínálatában

Iminet Blog Kezdetét vette az idei karácsonyi szezon, jelen blogbejegyzésünkben a T-Mobile karácsonyi kínálatából szemezgettünk.

2012.11.17. 14:03 0 hozzászólás

Az idei tél sztárjátékai

Az idei tél sztárjátékai

Játékok Nyílt világban száguldozhatunk az új Need for Speedben, és a versenypályákat elhagyó Forzával, az akciójátékok rajongóit a Call of Duty, a Halo és a Medal of Honor is új epizóddal várja. Az idei karácsony videojátékok terén annak ellenére sem ígérkezik unalmasnak, hogy egy tucat sikervárományos csak jövőre jelenik meg.

2012.11.11. 16:39 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
A rendőr fia elégtelent hoz az iskolából, mert nem tudta megmondani, hogy hol van Afrika. A rendőr alaposan elveri a fiát, hogy milyen buta, és aludni zavarja. Mikor a rendőr lefekszik, megkérdezi a feleségét:
- Te, az igazat megvallva, én sem tudom, hogy hol van Afrika. Te tudod?
- Egész pontosan nem lehet messze - válaszol az asszony -, ugyanis a gyárba menet minden reggel találkozom egy négerrel. Biciklin jár...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!