A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Boldog újévet kívánunk!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 4893
  • · Dátum: 2013.12.31. 11:55
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Minden kedves olvasónknak boldog újévet kíván az Iminet Informatikai Portál
Hirdetés

Ismét eltelt egy év, ilyenkor mindenki számot vet az előző évről és közhelyesen megteszi újévi fogadalmát. Emellett valamennyien visszagondolunk az elmúlt egy évre, felidézve a jó, vagy rossz emlékeket.

Tavaly kis visszatekintővel búcsúztunk az óévtől, számba vettük, mi is történt az elmúlt egy évben, most inkább csak címszavakban tennénk említést az idei évről, hiszen rendszeres olvasóinknak úgysem okozunk meglepetéseket.

Az első félévben a legnagyobb olyan esemény, amiről mindenki beszélt, a Samsung idei csúcsmobilja, a Galaxy S4 bemutatása volt. A koreai gyártó ismét nagyot tett le az asztalra, ám szerintem egyetért a világ abban: a kötelezőt hozta, a "wow" effektus ismét elmaradt, ennek ellenére nekünk nagyon tetszett a legújabb Galaxy.

A Microsoft megújította az Outlook.com szolgáltatását, egyúttal végre normális felületet kapott az androidos eszközökre is. Hiánypótló fejlesztést tudhat magáénak Redmond. Számos fejlesztésen estek át a Google egyes szolgáltatásai is: új Google térkép, egy vadonatúj jegyzetalkalmazás, igazán nagyszerű, ingyenes mobilos irodai csomag, kicsit átszabott Gmail, csak hogy néhány példával éljünk. Emellett megjelent az idei, ráncfelvarrt Nexus 7 táblagép és a Nexus 5 okostelefon is. Természetesen az Apple se hagyta szemünket szárazon, bár nem cikkeztünk róla, ám tudjuk, hogy több verzióban jelent meg az idei iPhone, a legdrágább, iPhone 5S ujjlenyomat olvasóval borzolta a kedélyeket.

A Microsoft megadta az utolsó döfést a Windows XP-nek, szintén nem cikkeztünk róla, de kipróbáltuk, és igencsak tetszett a Windows 8 operációs rendszer frissített kiadása, a 8.1 is.

Természetesen a fentieken kívüli érdekességeket is említhetnénk még, de mivel szilveszter van, nem akarjuk tovább traktálni a kedves Olvasót. Hiszen jövőre is lesz miről írnunk, a meglepetéseket persze nem szeretnénk egyből felfedni, majd mindennek eljön a maga ideje.

A teljes szerkesztőség nevében szeretném megköszönni egész éves figyelmüket, és ezúton kívánok az Iminet Informatikai Portál valamennyi munkatársa nevében

Boldog új esztendőt!

Boldog új 2014-es esztendőt!

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Eddigi hozzászólások

Szerző: gdf | Beküldve: 2017.08.04. 05:35
gdf

The new moon Cellini watch case, 39 mm in Cellini Moonphase diameter, with 18ct Everose gold. In addition to fake uk reality, Cellini watch moon or by the central pointer display date on the swiss watches outer dial, the end of the central pointer is a crescent.

Szerző: RÉKA | Beküldve: 2015.09.03. 09:15
RÉKA

)))RÉKA

Szerző: RÉKA | Beküldve: 2015.09.03. 09:14
RÉKA

Gratulálok!RÉKA))

Szerző: RÉKA | Beküldve: 2015.09.03. 09:14
RÉKA

Nagyon tetszik az oldal!RÉKA

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
- Hogyan keletkezett a holland nyelv?
- ???
- Részeg angol tengerészek megpróbáltak németül beszélni...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!