Boldog újévet kívánunk!

Minden kedves olvasónknak boldog újévet kíván az Iminet Informatikai Portál
Hirdetés

Ismét eltelt egy év, ilyenkor mindenki számot vet az előző évről és közhelyesen megteszi újévi fogadalmát. Emellett valamennyien visszagondolunk az elmúlt egy évre, felidézve a jó, vagy rossz emlékeket.

Tavaly kis visszatekintővel búcsúztunk az óévtől, számba vettük, mi is történt az elmúlt egy évben, most inkább csak címszavakban tennénk említést az idei évről, hiszen rendszeres olvasóinknak úgysem okozunk meglepetéseket.

Az első félévben a legnagyobb olyan esemény, amiről mindenki beszélt, a Samsung idei csúcsmobilja, a Galaxy S4 bemutatása volt. A koreai gyártó ismét nagyot tett le az asztalra, ám szerintem egyetért a világ abban: a kötelezőt hozta, a "wow" effektus ismét elmaradt, ennek ellenére nekünk nagyon tetszett a legújabb Galaxy.

A Microsoft megújította az Outlook.com szolgáltatását, egyúttal végre normális felületet kapott az androidos eszközökre is. Hiánypótló fejlesztést tudhat magáénak Redmond. Számos fejlesztésen estek át a Google egyes szolgáltatásai is: új Google térkép, egy vadonatúj jegyzetalkalmazás, igazán nagyszerű, ingyenes mobilos irodai csomag, kicsit átszabott Gmail, csak hogy néhány példával éljünk. Emellett megjelent az idei, ráncfelvarrt Nexus 7 táblagép és a Nexus 5 okostelefon is. Természetesen az Apple se hagyta szemünket szárazon, bár nem cikkeztünk róla, ám tudjuk, hogy több verzióban jelent meg az idei iPhone, a legdrágább, iPhone 5S ujjlenyomat olvasóval borzolta a kedélyeket.

A Microsoft megadta az utolsó döfést a Windows XP-nek, szintén nem cikkeztünk róla, de kipróbáltuk, és igencsak tetszett a Windows 8 operációs rendszer frissített kiadása, a 8.1 is.

Természetesen a fentieken kívüli érdekességeket is említhetnénk még, de mivel szilveszter van, nem akarjuk tovább traktálni a kedves Olvasót. Hiszen jövőre is lesz miről írnunk, a meglepetéseket persze nem szeretnénk egyből felfedni, majd mindennek eljön a maga ideje.

A teljes szerkesztőség nevében szeretném megköszönni egész éves figyelmüket, és ezúton kívánok az Iminet Informatikai Portál valamennyi munkatársa nevében

Boldog új esztendőt!

Boldog új 2014-es esztendőt!

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version