A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

A legjobb jegyzetalkalmazás Androidra

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 8595
  • · Dátum: 2013.03.23. 17:03
  • · Rovat: Mobil
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A nemrég megjelent Google Keep ha nem is a legjobb, de a legjobbak egyike, már ami a jegyzet alkalmazásokat illeti. Ereje a felhasználói szemléletmód tökéletes megragadásában rejlik. Megmutatjuk, miért.
Hirdetés

Hiánypótló - ha egy szóval kellene jellemeznünk az alkalmazást, jobb szó nem jutna eszembe.

A cím persze kicsit szubjektív, de állítjuk, nincs messze az igazságtól. Jelen sorok írójának Samsung okostelefonja van, bár létezik Androidra számos jegyzetalkalmazás, sokszor az az érzésünk, ami jó lenne, túllőnek a célon. De a Keep egyszerűen zseniális. Az egy dolog, hogy magyarul diktálhatunk neki, de egy érintéssel alakíthatjuk át listává a kész művet, pl. egy bevásárlólista esetén. A boltban már csak pipálni kell a már beszerzett termékeket, így biztosan nem felejtjük el a 2-3 helyről megvenni szándékozott kenyeret, tejet, karalábét és mosóport sem.

Google Keep

A csekkek befizetésére emlékeztetőnket elláthatjuk egy képpel (pl. lefotózzuk a gázszámlát), így a jegyzetekre rápillantva biztosan nem marad el a posta meglátogatása. Nem is Google alkalmazás lenne, ha nem szinkronizálná jegyzeteinket a Drive-val, ahol természetesen külön szekcióban érhető el az összes jegyzet, netes módosításaink pedig Androidos eszközeinken is azonnal megjelennek.

A dizájn kellemes, az operációs rendszer felületébe illeszkedik és a jegyzeteket (külön-külön is) különböző háttérszínnel láthatjuk el.

 

 

Ami jó benne: Nagyon hasznos a képes illusztráció, a szinkronizáció és a szöveges diktálás lehetősége. Az automatikus lista funkció pedig igazán kényelmessé teszi az alkalmazást.

Ami nem jó benne: igazából nem nagyon van ilyen, de ha mindenképp keresni kellene, az maximum a szövegfelismerés hiányosságaiban keresendő. A widgetje olyan Drive-os, ami nem hátrány, de egy sima postit lapocskának jobban örültem volna.

Platform: Android

Ár: ingyenes

Letöltés: Google Play

 

- K.I

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Eddigi hozzászólások

Szerző: bia | Beküldve: 2015.08.01. 21:31
bia

xd

Szerző: marica111 | Beküldve: 2014.12.20. 10:38
marica111

Sziasztok!
Néhány napja rendelkezem okostelefonnal, és itt olvastam a Keepről.
Telepítettem, írtam jegyzeteket, de nem tudom hogyan kell belőlük listát készíteni. Ebben a cikkben az szerepel, hogy “egy érintéssel alakíthatjuk át listává a kész művet”.
Nem jövök rá, hogyan kell csinálni.
Ebben kérem a szíves segítségeteket. Előre is köszönöm.

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Megy a nyuszi az erdőben, találkozik a öszvérrel.
- Ki vagy Te?
- Én vagyok az öszvér.
- Hát az meg micsoda?
- Tudod, a ló meg a szamár keresztezéséböl lesz az öszvér. No, jól van, a nyuszika odébb áll. Egyszer csak találkozik a farkaskutyával.
- Ki vagy Te?
- Én vagyok a farkaskutya.
- Hát az meg micsoda?
- Hát, tudod nyuszika, a farkas, meg a kutya párosodásából leszekén. Minden OK, nyuszika megy tovább, egyszer csak találkozik a lódarázzsal.
- Ki vagy Te?
- Én vagyok a lódarázs!
- ... Na elmégy ám Te a k*rva anyádba!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!