A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Mobil

Fókuszban az olyan hordozható eszközök, mint a notebook, okostelefon és táblagép. Cikkek, tesztek, szoftverek, újdonságok.

Butább az új iPhone-nál a Samsung minikészüléke

Mobil Nem tudni mikor, és mennyiért lehet majd megvenni a Samsung Galaxy S3 Minit. A gyártó óriáskijelzős csúcsmodelljének kistestvére akkora, mint egy iPhone 5, azonban paramétereiben azonban jócskán elmarad riválisától, de várhatóan sokkal olcsóbb is lesz.

2012.10.11. 21:22 0 hozzászólás

Előre elkapkodták a magyar iPhone 5-öt

Mobil Bár nagy, mindenkit lenyűgöző újítások hiányoztak az iPhone 5 bejelentéséből, a magyar rajongókat meggyőzte a telefon. A méregdrága okosmobil első szállítmánya már az előrendelési időszak alatt elfogyott.

2012.09.21. 20:52 0 hozzászólás

Nem nyűgözte le a világot az új iPhone

Mobil Hiába kapott nagyobb és szebb képernyőt, gyorsabb mobilinternetet és jobb kamerát, az iPhone 5 igazából nem nyűgözte le a világsajtót: az Apple új mobiljában nincs forradalmi újdonság, az okostelefonokat megreformáló gyártó óvatosabb játékossá vált riválisainál is.

2012.09.19. 18:48 0 hozzászólás

Elérhető a SkyDrive hivatalos kliense Androidra

Elérhető a SkyDrive hivatalos kliense Androidra

Mobil A mai naptól a Google Play-ből letölthető a Microsoft hivatalos kliense Androidot futtató készülékekre, így hivatalos szoftverrel érhető el Redmond felhője.

2012.08.28. 18:56 0 hozzászólás

Internettel lehet spórolni a telefonadón

Internettel lehet spórolni a telefonadón

Mobil Teljesen nem lehet megúszni a távközlési szolgáltatási adót, de ha valakinek van mobilinternete, sokat spórolhat azzal, ha a rövid szöveges üzenetek helyett e-mailt küld, a hosszabb beszélgetéseket pedig Skype-on bonyolítja. Az internetes alapú üzenetküldésnek és telefonálásnak is vannak azért komoly szépséghibái. Hol a sávszélesség hiányzik, hol a percdíj magas, hol pedig partnerek nem nagyon vannak hozzá.

2012.04.24. 18:24 0 hozzászólás

SkyDrive alkalmazások Androidra

SkyDrive alkalmazások Androidra

Mobil A Microsoft felhőalapú tárhelyszolgáltatása nemcsak PC-n, de okostelefonon is elérhető, ez alól az Androidos készülékek se jelentenek kivételt. Néhány alkalmazással 25 GB-nyi online tárhellyel egészíthetjük ki mobilunk belső tárhelyét.

2012.02.25. 10:45 0 hozzászólás

Mit tudnak a százezer forintnál olcsóbb táblagépek?

Mit tudnak a százezer forintnál olcsóbb táblagépek?

Mobil Nem csak száznegyvenezer forintos iPadet lehet venni, bőséges a kínálat a harmadannyiba és feleannyiba kerülő androidos tabletekből. Vajon ezek is ugyanolyan jól beválnak a mindennapokban? Százezer forintnál olcsóbb típusokat próbáltunk ki.

2011.12.10. 12:02 0 hozzászólás

Válságkarácsony: támadnak az olcsókártyás okosmobilok

Válságkarácsony: támadnak az olcsókártyás okosmobilok

Mobil Forradalmi áttörés nem volt idén az okostelefonok piacán, bár a készülékek begyorsultak, az applikációk és internetes szolgáltatások elérésére képes mobilok ára pedig sokat esett. Egy korrekt okosmobilt hűség vállalása nélkül már nagyjából harmincezer forintért meg lehet venni karácsonyra. A legjobb feltöltőkártyás ajánlatokból válogattunk nyolcvanezer forintos árig.

2011.11.20. 10:54 0 hozzászólás

A trónkövetelő tablet ma még nem lesz jó király

A trónkövetelő tablet ma még nem lesz jó király

Mobil Egyre többen kérdezgetik hozzáértőnek gondolt ismerőseiket, vegyenek-e tabletet. Sokan gondolják úgy, hogy csak böngészni és levelezni szoktak a gépükön, márpedig erre állítólag a tabletek is alkalmasak. Nem árt azonban alaposabban átgondolni, mire szokás használni a számítógépet valójában, nehogy később a sarokban kössön ki az új táblagép, amely már megint nem jó valamire, amit el kellene intézni vele.

2011.08.09. 18:47 0 hozzászólás

Kipróbáltuk: tömegközlekedés Google Maps-szel

Kipróbáltuk: tömegközlekedés Google Maps-szel

Mobil Néhány napja érhető el Androidon a Google Maps legújabb, 5.7-es verziója, mellyel már Budapesten is navigálhatunk tömegközlekedési eszközzel tervezett utunk során. Egy átlagos budapesti hétköznap reggelen teszteltük a szoftvert.

2011.07.10. 17:48 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Ápolónő az idős bácsihoz a kórházban:
- Józsi bácsi, babonás maga?
- Én nem, lányom.
- Az jó, mert holnaptól csak bal lábbal kelhet fel.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!