A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Játékok

Cikkek a számítógépes játékok világából. Újdonságok, események, és rengeteg játék

Az idei tél sztárjátékai

Az idei tél sztárjátékai

Játékok Nyílt világban száguldozhatunk az új Need for Speedben, és a versenypályákat elhagyó Forzával, az akciójátékok rajongóit a Call of Duty, a Halo és a Medal of Honor is új epizóddal várja. Az idei karácsony videojátékok terén annak ellenére sem ígérkezik unalmasnak, hogy egy tucat sikervárományos csak jövőre jelenik meg.

2012.11.11. 16:39 0 hozzászólás

Way of Crime - GTA-szerű akciók Budapesten

Játékok Már régebben röppentek fel a hírek egy magyar GTA-klón eljöveteléről. Ahogy már a vezető gamerportálok beszámoltak, most mi is áttekintést adunk a fejlesztés alatt álló játékról, a készítés körülményeiről, történetéről, és néhány közölt képernyőmásolatot is bemutatunk.

2005.09.08. 11:09 5 hozzászólás

GTA: San Andreas - vége a várakozásnak!

Játékok Az elmúlt egy év alatt szinte semmilyen játékra se vártak úgy a lelkes rajongók, mint a Grand Theft Auto: San Andreas eljövetelére. Habár PlayStation 2-re már jóval korábban kiadta a fejlesztő, a játékmogulok többsége mégis PC-n várta igazán.

2005.06.17. 18:13 0 hozzászólás

D∧D Online alfa

Játékok Hamarosan megkezdik a WOW ellenfelének szánt Dungeons & Dragons alfa tesztelése.

2005.04.09. 10:48 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Az idős nőgyógyászt gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik. Egy rámenős újságíró bemegy a börtönbe, hogy beszéljen a dokival.
- Mondja el, mi az igazság az üggyel kapcsolatban!
- Hát, fiam, az hosszú történet - mondja az orvos.
- Nem baj, meghallgatom - biztatja a firkász.
- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három küret, négy vizsgálat. Másnap délelőtt bennmaradtam, mert egy páciensem szült, ha már ott voltam levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt, és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van, elvállaltam, volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat.
Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy * * *, és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a p*náját.
Mondd fiam, te nem fojtottad volna meg??
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!