A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Megérkezett az Exament MediaPlayer!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1886
  • · Dátum: 2005.04.01. 19:15
  • · Rovat: Szoftver
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Csapatunk új szoftvere hagyta el a tesztlaborunkat nemrég. A médialejátszó alkalmazás segítségével a legismertebb médiafájlokat játszhatjuk le PC-nken.
Hirdetés
Az Exment MediaPlayer programunk letölthető a Letöltések menü legelső kategóriájában, abban, melyen belül az általunk készített programok találhatók.

A médialejátszó a legismertebb, legtöbbet használt médiaformátumokat képes kezelni, mint pl. avi, mpeg, wmv, wma, mp3, stb. Használható videólejátszóként filmek nézéséhez, valamint zelelejátszóként, ha zenei fájlokat akarunk hallgatni a segítségével. A fájlok megnyithatók egyenként, vagy felvehetők a lejátszási listára, melyet azután sorban egymás után játszik le a szoftver. A lista el is menthető, így ha összeállítottuk kedvenc zeneműsorunkat, máskor is ugyanúgy meghallgathatjuk.
A médialejátszó elsősorban azért lehet hasznos, mert a fontosabb fájlokat kezeli, erőforrásigénye minimális, így gyengébb számítógépen is stabilan, akadásmentesen működik, ingyenes, és folyamatos fejlesztésének köszönhetően újítunk, javítunk rajta, és folyamatosan egészítjük ki különböző extrákkal.
A használata nagyon egyszerű, hisz általában a lejátszóprogramok felülete, és az asztali video- DVD- és HIFI-lejátszók külseje is hasonló.


Néhány, eredetileg betervezett funkciót tervezési okokból kihagytuk a jelen, legelső verzióból. Ezeken még csiszolni, igazítani kell, de hiányuk nem befolyásolja a használhatóságot, ezért adtuk ki a hiányzó elemek nélkül a lejátszót.

Reméljük, hogy sok felhasználónak megtetszik ez a kis médialejátszó, és felhasználótábor örömmel várja a fejlesztéseket. Mindenesetre próbáljátok ki, nem veszíthettek vele semmit. Legfeljebb egy kellemes meglepetésben lesz részetek, és egy újabb ingyenes lejátszóval lesztek gazdagabbak.
-NC
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Az öreg halász kifog egy aranyhalat. A hal rimánkodóra fogja:
- Nézd, öreg, kicsi is vagyok, szálkás is vagyok, dobj vissza.
Cserébe teljesítem egy kívánságodat.
- Hát jó. Nos, világéletemben gazdag, szép, fiatal herceg szerettem volna lenni, akit szeretettel övez a nép. A halász visszadobja a halacskát, mély álomba zuhan, s arra ébred, hogy valaki rázogatja a vállát:
- Öfelsége, Ferenc Ferdinánd, ébredjen fel!
- Mi ez, mi történt, hol vagyok?
- Felséged elszundikált az úton, mindjárt * * *ajevóba érünk.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!