Lelassult fejlődés

Akik rendszeres látogatói portálunknak, azok bizonyára észrevették az átütő innováció hiányát az elmúlt egy-másfél évben. Ennek hátterében nem lustaság, inkább a csapat idő- és kapacitáshiánya áll.
Hirdetés

Ha valaki vetne 1 röpke pillantást a HDD-m "iminet" mappájába, észrevenné azt a jópár befejezetlen cikket, amiket az elmúlt időszakban az ImiNET-re szántam. Ám többségük teszt, melyek befejezésére idő híján nem jutott lehetőség.

A portál új motorjának is legalább 3 különböző változata van - szintén befejezetlenül hagyva.

A fentiekből kisilabizálhatók a tervek meglétének jelei, ám míg a tervből megoldás születik, addig sok idő telik el és sok befektetett energia emésztődik fel. Mivel stábunk kemény két tagra zsugorodott, és ez a két tag is folyamatos leterheltségben van, így talán megbocsátható az oly ritkán megvalósuló fejlődés.

De hogy jó híreket is közöljek: a félbehagyott cikkek előbb utóbb elkészülnek, bízom abban hogy inkább előbb. A 3 félbehagyott portálmotorból legalább az egyiket biztosan befejezzük, és az újítástervekből valamennyit (akár többet is) megvalósítunk. Előbb-utóbb beleununk a befásultságba, és portált akarunk építeni. Akkor belátjuk, nincs is ennél jobb dolog kerek e világon, és akkor, hajjjaj, de boldog lesz mindenki.

A megrögzött "iminetesek" látogatása mit sem lankadt, a google keresőrobotjai is bőszen indexelik a lapjainkat, szóval a későbbi újításoknak biztosan lesznek látogatói.

A fentiek elérkezéséig pedig türelmet és kitartást kérünk!

-K.I

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version