A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Bővültünk: elindult a Képküldés.info!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3640
  • · Dátum: 2009.09.26. 21:52
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Örömmel jelenthetjük be, hogy portálcsalád lettünk, ugyanis a mai napon elindítottuk a Képküldés.info weboldalt, ahol ismerősöknek lehet képet küldeni, vagy beszúrni blogba, fórumba. A szolgáltatás egyelőre béta verziójú.
Hirdetés

Képküldés.info logóAz új portál hiánypótló a szerkesztőségben a Képküldés.info, hiszen valahányszor képet kellett blogba, fórumba linkelni, néhány kivételtől eltekintve csak körülményesen lehetett megoldani. A hazai vezető képmegosztók néha rakoncátlankodtak, sokszor azt se tudtuk, melyikhez forduljunk. A külföldiek lassúak, tele vannak reklámokkal, és még sorolhatnánk az ellenérveket.

A mai napon elindítottuk saját képmegosztónkat, egyelőre bétatesztelésre, korlátozott használattal. Amennyiben a tesztek jó irányba mutatnak, a fejlesztést folytatjuk, és egy sor hasznos funkcióval vértezzük fel a szájtot.

 

Képmegosztás egyszerűen

A weboldal szlogenje is lehetne a fenti szöveg, hiszen tényleg nagyon egyszerű a megosztás.

A főoldalon betallózzuk a feltölteni óhajtott képeket, esetleg az URL címet pötyögjük be, és már indulhat a feltöltés. Eldönthetjük, hogy képeink láthatóak legyenek-e mások számára. Ha igen, úgy a "publikus" opciót kell választanunk feltöltés előtt. Míg ha a parkban párunkkal eltöltött vasárnap délutánt nem kívánjuk a többiek orrára kötni, a "privát" mellé kell a pöttyöt tenni. Így csak mi láthatjuk a képet, illetve azon ismerősök, akiknek a linkjét elküldjük.

Ha már a linknél járunk, elmondhatjuk, hogy számos linkelésre van lehetőség. Mutathat a kép profiloldalára, közvetlenül a fotóra, vagy különböző, pl. blogba, weboldalba ágyazható verziókból is válogathatunk.

Bár a béta verzió még nem engedi a regisztrációt, a későbbiekben név alatt feltöltött képeinket rendszerezhetjük, törölhetjük is. A képfeltöltés tehát pofonegyszerű. A megjegyezhető név segíteni fog abban, hogy ne kelljen a jövőben azon rágódnunk, hogy vajon hová töltsük fel az előző esti buli fotóit, mielőtt a blogunkban beszámolunk a történtekről.

 

Mit takar a béta verzió?

Egyelőre néhány korlátozást, mint az 1 MB-os fájlméret, a regisztráció hiánya, vagy a korlátozott kapacitás. Más tekintetben már teljesen funkciógazdag az oldal, ha a bétatesztek lezárultak, az említett korlátozásokat is el lehet felejteni. De addig is igyekeztünk elviselhető gátat szabni a tesztidőszakra is.

Természetesen szívesen vesszük a látogatók, felhasználók véleményeit, javaslatait is, hiszen ami mindenkinek jó, az nekünk is jó. A portál elérhetőségein, vagy akár e cikk fórumán bárki elmondhatja a véleményét.

 

-K.I

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
A nyuszika már régen látta a rókát , hát elindul, hogy meglátogassa.
Odafelé azon gondolkozik , hogy hogyan is szólítsa:
- Róka elvtárs? - azok az idők már elmúltak.
- Róka úr? - urazza őt a fene.
- Róka koma? - a Farkasnak komája, nem nekem.
- Áh, egyszerűen lerókázom.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!