A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Bővültünk: elindult a Képküldés.info!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3726
  • · Dátum: 2009.09.26. 21:52
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Örömmel jelenthetjük be, hogy portálcsalád lettünk, ugyanis a mai napon elindítottuk a Képküldés.info weboldalt, ahol ismerősöknek lehet képet küldeni, vagy beszúrni blogba, fórumba. A szolgáltatás egyelőre béta verziójú.
Hirdetés

Képküldés.info logóAz új portál hiánypótló a szerkesztőségben a Képküldés.info, hiszen valahányszor képet kellett blogba, fórumba linkelni, néhány kivételtől eltekintve csak körülményesen lehetett megoldani. A hazai vezető képmegosztók néha rakoncátlankodtak, sokszor azt se tudtuk, melyikhez forduljunk. A külföldiek lassúak, tele vannak reklámokkal, és még sorolhatnánk az ellenérveket.

A mai napon elindítottuk saját képmegosztónkat, egyelőre bétatesztelésre, korlátozott használattal. Amennyiben a tesztek jó irányba mutatnak, a fejlesztést folytatjuk, és egy sor hasznos funkcióval vértezzük fel a szájtot.

 

Képmegosztás egyszerűen

A weboldal szlogenje is lehetne a fenti szöveg, hiszen tényleg nagyon egyszerű a megosztás.

A főoldalon betallózzuk a feltölteni óhajtott képeket, esetleg az URL címet pötyögjük be, és már indulhat a feltöltés. Eldönthetjük, hogy képeink láthatóak legyenek-e mások számára. Ha igen, úgy a "publikus" opciót kell választanunk feltöltés előtt. Míg ha a parkban párunkkal eltöltött vasárnap délutánt nem kívánjuk a többiek orrára kötni, a "privát" mellé kell a pöttyöt tenni. Így csak mi láthatjuk a képet, illetve azon ismerősök, akiknek a linkjét elküldjük.

Ha már a linknél járunk, elmondhatjuk, hogy számos linkelésre van lehetőség. Mutathat a kép profiloldalára, közvetlenül a fotóra, vagy különböző, pl. blogba, weboldalba ágyazható verziókból is válogathatunk.

Bár a béta verzió még nem engedi a regisztrációt, a későbbiekben név alatt feltöltött képeinket rendszerezhetjük, törölhetjük is. A képfeltöltés tehát pofonegyszerű. A megjegyezhető név segíteni fog abban, hogy ne kelljen a jövőben azon rágódnunk, hogy vajon hová töltsük fel az előző esti buli fotóit, mielőtt a blogunkban beszámolunk a történtekről.

 

Mit takar a béta verzió?

Egyelőre néhány korlátozást, mint az 1 MB-os fájlméret, a regisztráció hiánya, vagy a korlátozott kapacitás. Más tekintetben már teljesen funkciógazdag az oldal, ha a bétatesztek lezárultak, az említett korlátozásokat is el lehet felejteni. De addig is igyekeztünk elviselhető gátat szabni a tesztidőszakra is.

Természetesen szívesen vesszük a látogatók, felhasználók véleményeit, javaslatait is, hiszen ami mindenkinek jó, az nekünk is jó. A portál elérhetőségein, vagy akár e cikk fórumán bárki elmondhatja a véleményét.

 

-K.I

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Az idős nőgyógyászt gyilkosság gyanújával őrizetbe veszik. Egy rámenős újságíró bemegy a börtönbe, hogy beszéljen a dokival.
- Mondja el, mi az igazság az üggyel kapcsolatban!
- Hát, fiam, az hosszú történet - mondja az orvos.
- Nem baj, meghallgatom - biztatja a firkász.
- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka ügyeletes voltam, öt szülés, három küret, négy vizsgálat. Másnap délelőtt bennmaradtam, mert egy páciensem szült, ha már ott voltam levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt, és megvizsgáltam tizenhét nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert sürgős dolga van, elvállaltam, volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat vizsgálat.
Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy * * *, és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a p*náját.
Mondd fiam, te nem fojtottad volna meg??
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!