A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Letöltőközpont

 

Letöltések

Az új letöltőközpontunk elkészültéig ezen az oldalon érhetők el azok a szoftverek, melyek letölthetők weboldalunkról. Egyelőre csupán a cikkeinkhez mellékelt alkalmazások kerülnek fel, a végleges verzió elkészültét követően már minden, korábban elérhető alkalmazás újra felkerül.

 

Operációs rendszer usb pendrive-ra

A Rendszerindítás pendrive-ról házilag cikkünkhöz kapcsolódó HP USB Disk Format Tool és maga a feltelepítendő DOS tölthető le innen. A telepítéshez útmutató a cikkünkben található.

 

Iminet keresőmotor Firefoxhoz

Telepítse weboldalunk keresőmotorját Firefox böngészőjéhez, és keressen portálunkon egyszerűen és gyorsan a címsor melletti keresőmezőből.

 

ColorMixer

A ColorMixer egy webfejlesztőknek szánt segédprogram, mely segítséget nyújt a különböző színek kikeverésében. A színeket RGB, web (hexadecimális) és android formában is be lehet írni, továbbá a színválasztó segítségével vizuálisan is létrehozható a kívánt árnyalat.

 

Exament Shutdown

Az Exament Shutdown egy PC időzítő program, mely a megadott időpillanatban végrehajtja a kijelölt  műveletet. Ez lehet a számítógép kikapcsolása, újraindítása, hibernálása, de akár egy másik szoftver indítása, vagy egy előre megadott emlékeztető szöveg megjelenítése.

szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két rendőr bemegy egy könyvesboltba és nézelődnek. Egyszer csak odamegy az egyik a másikhoz, és egy iszonyatos pofont lekever neki. Megkérdezi a másik:
- Te, ezt miért kaptam?
- Jegyezd meg: az üzletben nincs barátság.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!