A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Vízálló lesz az iPhone 7 a legnagyobb Apple-jós szerint

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3472
  • · Dátum: 2016.09.05. 19:56
  • · Rovat: Mobil
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Ugyan már csak kettőt kell aludnunk, hogy láthassuk a legújabb iPhone-t, a tévedhetetlen Apple-guru még egyszer összeszedte hétvégén, hogy mire lehet számítani.
Hirdetés

Az Apple nemsokára érkező iPhone 7 mobiljáról már több pletyka és spekulációk is felröppent-kiszivárgott. Ugyan ezek külön-külön nem eget rengető újdonságok, ha együtt nézzük őket, nagyjából már tudhatjuk, mire számíthatunk.

iPhone 7 koncepció

A KGI Securities elemzője, Ming-chi Kuo „tévedhetetlen Apple-jósként” is ismert, az elmúlt években több alkalommal is szinte teljes pontossággal tippelte meg, milyen lesz a soron következő telefon. Ő a legjelentősebb Apple-lel foglalkozó üzleti elemző, aki számtalan olyan funkciót jósolt meg, amik valóra váltak. Többek között az iPhone 6s 3D Touch-ját vagy a 12 megapixeles kamerát.

Az elemző természetesen nem maradt adós az iPhone 7-ről szóló, hosszabb jegyzettel sem, amit hétvégén tett közzé. Kuo szerint a következő dolgokra lehet számítani a szeptember 7-i bemutatón:

  • Ötféle szín: az Iphone 7 az elemző szerint továbbra is kapható lesz arany, rózsaarany, ezüst színekben, ezekhez csatlakozik a sötétfekete és a zongorafekete változat. Utóbbi hátulja fényes kialakítású lesz.
  • Eltűnik a 16 gigabájt: Nem lesz 16 gigabájtos modell, a legkisebb tárhellyel szerelt termék is 32 gigabájtos lesz. Emellett 128 gigabájtos és 256 gigabájtos háttértárral felszerelt változatok lesznek.
  • 3 gigabájtos nagy testvér: A nagyobbik testvér, az iPhone 7 Plus 3 gigabájt memóriával érkezhet a dupla kamerás képességek segítése érdekében, míg az alapmodell iPhone 7 két gigabájt memóriát kaphat.
    A dupla fényképezős rendszernél az egyik szenzor fotóz, a másik nagylátószöget biztosít majd. Mindkettő 12 megapixeles lesz. Új alkalmazásokat is kapnak, többek közt az utólagos fókusz beállítása miatt.
  • Víz- és porálló kialakítás: IPX7-védettség, vagyis a víz- és porállóság is a repertoár része lesz, bár abban még nincs egyezség, ezt milyen módon közli majd az Apple, egyáltalán külön kiemeli-e.
  • Eltűnik a jackaljzat: Azt eddig is pletykálták, hogy búcsút mondhatunk a 3,5 milliméteres jack kimenetnek, helyette a Lightning csatlakozót lehet majd használni.
  • Erősebb processzor: Az A10 processzor 2,4 gigahertzen fog dolgozni, ami jelentős ugrás az A9-nél mért 1,85 gigahertzhez képest. A chipsetet a TSMC gyártja.
  • Négy-LED-es vaku: Immár négy LED-ből áll majd a vaku, kettő melegebb, kettő pedig hidegebb fehér árnyalatot biztosít.
  • A közelségérzékelő szenzort lézer váltja.
  • A FeliCa NFC már a japán piacot is támogatni fogja.

Ezeket tartalmazta Kuo listája, igaz, a legtöbb pletykát már hallhattuk. Hogy ténylegesen mi valósul majd meg ebből a listából, az magyar idő szerint este 19 órakor derül ki szerdán.

Forrás: origo

A cikket az origo hozzájárulásával, a CreativeCommons licencee alatt változtatás nélkül vettük át.

CreativeCommons

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Mit mond a szőke nő ha nekimegy autóval a fának?
- Pedig én dudáltam!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!