A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Megérkezett az Exament MediaPlayer!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1140
  • · Dátum: 2005.04.01. 19:15
  • · Rovat: Szoftver
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Csapatunk új szoftvere hagyta el a tesztlaborunkat nemrég. A médialejátszó alkalmazás segítségével a legismertebb médiafájlokat játszhatjuk le PC-nken.
Hirdetés
Az Exment MediaPlayer programunk letölthető a Letöltések menü legelső kategóriájában, abban, melyen belül az általunk készített programok találhatók.

A médialejátszó a legismertebb, legtöbbet használt médiaformátumokat képes kezelni, mint pl. avi, mpeg, wmv, wma, mp3, stb. Használható videólejátszóként filmek nézéséhez, valamint zelelejátszóként, ha zenei fájlokat akarunk hallgatni a segítségével. A fájlok megnyithatók egyenként, vagy felvehetők a lejátszási listára, melyet azután sorban egymás után játszik le a szoftver. A lista el is menthető, így ha összeállítottuk kedvenc zeneműsorunkat, máskor is ugyanúgy meghallgathatjuk.
A médialejátszó elsősorban azért lehet hasznos, mert a fontosabb fájlokat kezeli, erőforrásigénye minimális, így gyengébb számítógépen is stabilan, akadásmentesen működik, ingyenes, és folyamatos fejlesztésének köszönhetően újítunk, javítunk rajta, és folyamatosan egészítjük ki különböző extrákkal.
A használata nagyon egyszerű, hisz általában a lejátszóprogramok felülete, és az asztali video- DVD- és HIFI-lejátszók külseje is hasonló.


Néhány, eredetileg betervezett funkciót tervezési okokból kihagytuk a jelen, legelső verzióból. Ezeken még csiszolni, igazítani kell, de hiányuk nem befolyásolja a használhatóságot, ezért adtuk ki a hiányzó elemek nélkül a lejátszót.

Reméljük, hogy sok felhasználónak megtetszik ez a kis médialejátszó, és felhasználótábor örömmel várja a fejlesztéseket. Mindenesetre próbáljátok ki, nem veszíthettek vele semmit. Legfeljebb egy kellemes meglepetésben lesz részetek, és egy újabb ingyenes lejátszóval lesztek gazdagabbak.
-NC
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Winnettou és Incsu Csunna víz nélkül bolyonganak az Llano Estecado sivatagban. Találnak egy vödör taknyot, és elhatározzák, hogy megosztoznak rajta.
- Apám, Incsu Csunna, idd meg a felét!
Erre Incsu Csunna megissza az egész vödörrel.
- Apám, Incsu Csunna, miért nem hagytál szomjazó fiadnak?
- Fiam, Winnettou, nem bírtam elharapni!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!