A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Kiadjuk a PC játékok rovatot szerkeszésre

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1134
  • · Dátum: 2005.08.19. 23:06
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Mivel a témában rég jelent meg cikkünk, és eddig se írtunk túl sokat, úgy döntöttünk, hogy az említett rovatot kiadjuk szerkesztésre más, vállalkozó szellemű cikkíróknak.
Hirdetés
A rovat alvállalkozásba történő kiadásával próbáljuk visszalendíteni a téma nézettségét azáltal, hogy a témában jártas és elszánt alvállakozókra bízzuk annak szerkesztését.
A rovat a továbbiakban a nyertes pályázó döntése szerint működhet akár a jelenlegi formában, vagy egy, a szerverünkön megtalálható önálló oldalon/portálon.
Tehát az újdonsült szerkesztő beküldheti cikkeit a szokásos módon, a már létező PC játékok topicba, vagy szerkeszt egy portált, ami kizárólag a témával foglalkozik, és az ImiNET szerverén található.
A pályázó személy vagy csapat némi tárhelyet és e-mail címet kap a rovat működtetéséhez.
Bármilyen, kreativitással, témában való jártassággal és elszántsággal, és elegendő szabadidővel renelkező pályázó jelentkezését szívesen várjuk.
A fentieken túl elvárás, hogy a szerkesztő naprakészen tartsa rovatát, rendszeresen jelenjenek meg cikkek, valamint írjon fontos információkat, tippeket, trükköket, esetleg cheat kódokat vagy végigjátszásokat.

A kapcsolat megmarad weboldalunkkal, hisz a főoldalon folyamatosan jelennek meg a téma újdonságai, oldalunkról érhető el az új rovat, valamint az új témaszerkeszőkkel is fenn tartunk egy laza kapcsolatot, a rovat épülését, szerkesztését továbbra is felügyeletünk, ellenőrzésünk alatt tartjuk.


A szerkesztéshez minden igényelt technikai és szerkesztési segítséget megadunk a kinevezett új szerkesztőnek.

Akinek felkeltette érdeklődését a fenti ajánlat, szeretne egy remek csapathoz tartozni, és úgy érzi, eleget tehet az elvárásainknak, az jelentkezzen a webmester@iminet.no-ip.com e-mail címen!K.I.
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Idős házaspár tengeri kirándulásra megy, amikor vihar tör ki. A nagy himbálózásban a feleség megcsúszik, és beesik a tengerbe. Nagy nehezen partra evickél a hajó, és amikor elcsitul a vihar, akkor elkezdik keresni a nőt, de nem találják. A férj hazautazik, ám két nap múlva telefonálnak neki:
- Uram, holtan találtuk a feleségét. Amikor a halottkém megvizsgálta, egy kagylót talált a ruhájában, a kagylóban pedig egy igazgyöngyöt. A gyöngy értéke 50000 dollár, és mivel a felesége holmijának számít, ezért Ön rendelkezhet vele. Mit tegyünk?
- A gyöngyöt küldjék el nekem, az asszonyt meg dugják vissza a vízbe egy időre, hátha lesz még...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!