Készül a mobilos portálunk

Előkészületben van portálunk mobiltelefonokra optimalizált változata, a készülő oldalt olvasóink is megtekinthetik.
Hirdetés

MobilHamarosan már a PC-től távol is velünk lehetnek azon olvasóink, akik a kicsiny képernyőkre fejlesztett verziót elérik mobiltelefonjaikon. A fejlesztőcsapat ugyanis elkészíti a mobiltelefonokra szánt változatot, ennek folyamatosan szemtanúi is lehetnek, hiszen a még igencsak az elején járó portál elérhető a bétatesztelők számára.

Ennek megfelelően várjuk minél több látogatónk visszajelzését, a telefon típusának megjelölésével, hiszen csak így gyűjthetünk kellő mennyiségű információt a még sikeresebb fejlesztés érdekében.

A balra látható képen az Opera Mini böngészőben megjelenő, még igencsak fejlesztés alatt álló weblapunk még funkcionálisan sehol nem tart, de ez még csak a kezdet. Hamarosan elérhetőek lesznek a cikkek és hírek rovatokra bontva, majd a személyes profilok kerülnek a kisképernyős változatba: a már regisztrált felhasználói nevünkkel bejelentkezhetünk, így akár a buszon, metrón is kommentálhatjuk a megjelenő írásokat.

 

A mobilverzió a nagytestvérre is behatással lesznek, hiszen a cikkek szövege, képi anyaga változatlan marad, így van mit fejleszteni annak érdekében, hogy olvasható maradhasson a telefonokon is.

A legtöbb weblap ma már rendelkezik telefonra írt verzióval is, nemcsak azt tartjuk fontosnak, hogy olvasóink a PC-től elszakadva is elérjenek, hanem a kifejezetten telefonos életet élőket is megnyerjük.

 

Bátrabb olvasóink tehát az alábbi címet üssék be zsebböngészőjükbe:

http://www.iminet.hu/mobil/index.html

 

- K.I.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version