A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Éjszakai szerver hiba

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1448
  • · Dátum: 2009.11.14. 09:33
  • · Rovat: Hírek
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A péntekről szombatra virradó éjszaka folyamán weboldalunk elérhetetlennek bizonyult szerver hiba miatt. A probléma reggelre elhárult.
Hirdetés

A hibajelenség nagyjából péntek este fél 11-től volt észlelhető, és nem érintette a teljes portált, hiszen néhány lap elérhető maradt, valamint a teljes ún. "back-end" rendszer, hiszen mind az adminisztrációs rendszer, mind pedig a karbantartásért felelős háttérmotor is működött. Ez utóbbit alátámasztja, hogy a szokásos éjszakai duál adatmentések elkészültek. Ezek a szoftverek az éjszaka alatt kétszer futnak le, és míg az egyik helyben, a másik távoli adatmentő szerveren tárolják a teljes portál adatait (fájlok, adatbázisok).

Először arra gondoltunk, hogy a hibát a napokban végrehajtott konfigurációs beállítások okozzák, de minthogy a konfigfájlok áthelyezésekor se szűnt meg a probléma, ezt nyugodtan kizárhatjuk.

Reggelre külön beavatkozás nélkül megoldódott a probléma, elképzelhető, hogy átmeneti szerver túlterheltség okozhatott gubancot.

Minden érintett látogatónktól szíves elnézést kérünk a szolgáltatáskiesés miatt!

 

-K.I.

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Egy tudós majomhoz hasonló lényre bukkan az afrikai dzsungelben. Feltételezi, hogy ez a lény lehet a majom és az ember közötti "hiányzó láncszem", ám a teória bizonyításához szükséges lenne, hogy valaki közösüljön az állattal, s így megállapíthatssák : milyen jellemvonásokkal bír az ivadék. A kutatóintézet felad hát egy hirdetést a lapokban : "Önként jelentkező férfiakat keresünk. Feladat : közösülés egy majommal. Díj : ötezer dollár."
Jelentkezik is egy férfi, aki azonban három feltételt szab :
- Szeretném, ha a feleségem soha nem tudná meg a dolgot. A második feltételem az, hogy az utódokat kereszteljék meg. És kérem azt is, hogy engedjék meg : havi részletekben törleszthessem a díjat.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!