A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Internet

Világhálós cikkek, hálózatok

A SPAM-ekről és az ártatlannak tűnő levélláncokról

Internet Amikor az internetet kitalálták annak hőskorában, az emberiség fejlődésének elősegítését célozták meg elsődlegesen az információ gyorsabb és hatékonyabb terjeszésére. Azonban levélláncok, SPAM-ek és egyéb akadályozó tényezők özönlik el az világhálót, korlátozva ezzel a sávszélességet. Nézzük, mit tehetünk ellenük!

2005.03.05. 22:50 0 hozzászólás

A BitTorrentről nagyvonalakban

Internet Az Internet sávszélességének bővülésével, az egyre inkább bővül? netezők nagy számban töltenek le. Ki így, ki úgy. Cikkünkben a növekvő népszerűségnek örvendő BitTorrent P2P (peer-to-peer) szomszédolást mutatjuk be. Elemezzük, miért célszerű P2P-t választani a hagyományos szerver-kliens letöltéssel szemben.

2005.01.20. 11:47 0 hozzászólás

Biztonságban a gépünk

Internet Rohanó világunk az Internetes bűnözőknek is kedvez, nem véletlen tehát, hogy annyi ezzel kapcsolatos információval találkozhatunk. De mi is az Internetes támadás? Mik azok az idegen fogalmak, hogy port, port scanning, hacker, tűzfal, behatolás? Egy hasznos weboldalt mutatunk be cikkünkben, ahol sok kérdésre választ kaphattok, azonfelül a gépetek biztonságát is leellenőrizhetitek.

2005.01.07. 15:51 0 hozzászólás

FTP szervert otthoni PC-nkből I.

Internet Sokan próbáltak már FTP szervert üzemeltetni a gépükön, de nem sikerült különböző okok miatt. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan valósíthatjuk ezt meg. Az első részben az alapvető funkciókra, beállításokra térünk ki, és megismerkedünk a szerver alkalmazás felépítésével.

2004.11.23. 13:05 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Miért jó a falábú nőnek?
- Mert mezítláb is tud diót törni.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!