A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Hivatalosan is a Microsofté a Skype

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3313
  • · Dátum: 2011.10.14. 18:55
  • · Rovat: Szoftver
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Microsoft bejelentette, hivatalosan is a birtokába került a VoIP szolgáltatások piacán régóta meghatározó szerepet betöltő Skype.
Hirdetés

A hivatalos közlemény szerint az akvicízó lezárult, a mintegy 8 és fél milliárd dollárba került tranzakció végén már a Microsoft tulajdonában van a luxemburgi székhelyű Skype Global S.à r.l., mely a szoftveróriás részlegeként folytatja pályafutását.

Bár pletykák régóta keringtek, a Microsoft május 10-én jelentette be hivatalosan, hogy felvásárolja a nettelefont, és beépíti szolgáltatásaiba. Bár a felvásárlás befejeződött, azt egyes országok versenyhivatalai még vizsgálatot folytatnak annak kapcsán, bár az Európai Bizottság és az amerikai versenyjogi hatóság már rábólintott az akvizícióra - írja mai cikkében az [origo] Techbázis.

Skype

"A Skype egy olyan fantasztikus termék és márka, melyet emberek százmilliói szeretnek világszerte. Alig várjuk, hogy a Skype csapatával együtt dolgozhassunk az embereket a családjukkal, barátaikkal, ügyfeleikkel és kollégáikkal összekapcsoló új megoldások kifejlesztésén" - idézi Steve Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját az IT café.

A Skype-ot világszerte 60 millióan használják, naponta pedig mindegy 6-10 millió belépett klienst regisztrál a rendszer egyszerre. A Skype Windowson kívül számos egyéb platformot érhető el, ebbe beletartoznak az olyan népszerű mobileszközök, mint az Android vagy az iPhone. Redmond ígéretet tett arra, hogy a fejlesztéssel a felhasználók igényeit szolgálják, és megtartják a különböző népszerű platformokat is.

 

- K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Megy a farkas és a medve az erdőben. Mindkettőnek borzasztóan rossz kedve van. Összetalálkoznak, kérdi a medve a farkast, hogy miért bánatos, mire a farkas:
- Azért, mert ellopták az MC.Hammer kazettámat. És te miért lógatod az orrodat?
- Azért, mert elloptak tőlem egy üveg vodkát!
- Hát ez valóban nagy gond! Menjünk együtt.
Mennek mendegélnek, mikor meglátják nyuszikát, akinek borzasztóan jó kedve van. A medve megkérdezi miért, mire a nyuszi:
- Hukk! Ju-ken-tacs-disz ...
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!