Hirdetés

Felfüggesztett felhasználói fiók

 

Amennyiben nem tud felhasználói fiókjával bejelentkezni, és a "Felhasználói fiókját portálunk alapelveinek megsértése miatt ideiglenesen vagy végleg felfüggesztettük!" hibaüzenetet tapasztalta, úgy valamelyik adminisztátor az Ön felhasználói nevét kitiltotta.

A felhasználói névvel bizonyos ideig, vagy akár soha többé nem fog tudni belépni.

 

A kitiltás időtartama lehet:

  • ideiglenes, ez általában 24 óra, tehát ennek leteltét követően már be fog tudni lépni
  • végleges

 

Mi a teendő kitiltáskor?

Mivel minden bizonnyal valamilyen szabálytalanság miatt történt a kitiltás, érdemes megvárni az ideiglenes tiltás elévülését. Ha a kitiltás végleges, csak valamelyik adminisztrátor tudja azt feloldani. Ha kétségei merülnek fel a döntés jogosságával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Fontos tudnivalók

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy adminisztrátoraink nem kötelezhetők döntésük megváltoztatására, erre csak alapos indok esetén kérhetők, a kérelmet minden esetben elbíráljuk.

A kitiltott felhasználók kötelesek a további egyeztetést megelőzően portálunk alapelveit elolvasni, hogy a szabálytalanságok a jövőben elkerülhetők legyenek.

A kitiltott felhasználó a kitiltás alatt nem regisztrálhat új felhasználói fiókot. Amennyiben moderátoraink tudomására jut az új regisztráció, a vétkes látogató valamennyi fiókját végérvényesen kitiltják.

 

Milyen alapelveket sértettem meg?

Portálunk üzemeltetésekor az alábbi tudnivalókat célszerű elolvasni és megfogadni: