A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Világelső MDM megoldás Magyarországon

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 2751
  • · Dátum: 2011.10.20. 18:42
  • · Rovat: Hírek
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Már hazánkban is elérhető a világ egyik vezető mobil eszköz menedzsment megoldása, a MobileIron Advanced Smartphone Management.
Hirdetés

Az amerikai gyártó és az S&T Consulting Hungary Kft. által kötött partneri megállapodás értelmében az S&T lett a MobileIron termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon és a környező országokban.

Az okostelefonok és a táblagépek robbanásszerű terjedésével a vállalatok egyre jobban igénylik ezen eszközök központi menedzselésének lehetőségét. A MobileIron terméke a mobil készülékekkel kapcsolatos üzemeltetési és hálózatbiztonsági problémák orvoslására jelent megoldást. A hasonló alkalmazások közül kiemelkedik széles platformtámogatásával, valamint a menedzselt eszközök sokrétű biztonsági szűrésével, ezért tökéletesen illeszkedik az S&T innovatív biztonsági portfoliójába.


S&T Consulting Hungary Kft.

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Egy férfi ül a bárpultnál órákig. Nagyon el van keseredve, csak mered maga elé, időnként megerednek a könnyei. Az egyik vicces vendég odalép hozzá, és megissza az italt ami előtte van. Erre az kétségbeesetten ránéz és végképpen sírvafakad. A másik megszeppen:
-Ne haragudj komám, mindjárt rendelek neked egy másikat!
-Nem az ital zavar. - mondja sírós hangon a másik - Ez életem legszörnyűbb napja. Reggel elkéstem a munkából, mire a főnököm kirúgott. Mikor megyek az épületből kifelé, észreveszem, hogy ellopták az autómat. A rendőrség azt mondja, nem tud semmit tenni. Beülök egy taxiba hogy hazamenjek, mikor kiszállok belőle, észreveszem hogy a pénztárcám bennhagytam, a sofőr meg lelépett a pénzzel. Megyek haza, ott találom a feleségem az ágyban egy másik férfivel. És amikor már nem bírom tovább, és véget akarok vetni az életemnek, akkor jössz te, és megiszod előlem a mérgezett italomat.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!