A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Segítsünk a vörösiszap katasztrófa károsultjainak!

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 2143
  • · Dátum: 2010.10.09. 13:30
  • · Rovat: Iminet Blog
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Magyarország legnagyobb közelmúltbéli katasztrófájának számos áldozata, károsultja lett, magánemberként számos módon segíthetünk a kárenyhítésben!
Hirdetés

Talán bemutatnuk sem kell azt, ami néhány napja nemcsak a hazai, de a nemzetközi sajtó vezető témáját alkotja, ha mégis, ide kattintva minden eseményről értesülhet az eddig pincében tartózkodó Olvasó.

Adományokkal mi is segíthetünk azoknak, akik otthonukat, vagy épp szeretteiket veszítették el a hatalmas károkat okozó vörösiszap-kiöntés következtében.

1749

A vezetékes és mobiltelefonról is hívható 1749-es szám tárcsázásával hívásonként 200 Ft-ot "küldhetünk" a katasztrófa sújtotta területen élők és dolgozók segítésére. Ugyanezen számra SMS-ben az "ISZAP" szót elküldve szintén adakozhatunk.

 

Egyéb adományok

Nemcsak pénzzel, hanem a térségben hiánycikknek számító adományokkal is segíthetünk, hiszen az ivóvíztől kezdve a gumicsizmán át egészen a ruházati cikkekig rengeteg felajánlást várnak, az RTL Hírek oldalán megtudhatjuk, pontosan mire van szüksége a katasztrófa sújtotta övezetnek.

 

Az állatok megsegítése

Nemcsak emberek, az állatok is megsínylették az iszap okozta károkat, a sérült és beteg állatoknak is adományozhatunk, hozzájárulhatunk ellátásuk, gyógykezelésük finanszírozásához. A Noé Állatotthon a helyszínen mentette a bajbajutott állatokat, valamint segít a felépülésükben. Weboldaluk és a Facebookon közétett információk elmagyarázzák, hogyan segíthetünk.

 

A fentieken túl számos egyéb lehetőség kínálkozik, most mindenki kiemelt figyelmet szentel a történtekre, így elegendő információt találunk a neten, a televízióban vagy az újságokban. A cél egy: segítsünk!

 

-K.I.

 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két légy ácsingózik egy nagy adag lócitromon. Az egyik szellent egyet. Erre a másik ránéz:
- Ne gusztustalankodj már itt nekem! Nem látod, hogy eszem???
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!