Órákra megbénult a Telenor hálózata

Kedden nap közben főleg Budapesten, de vidéken is elérhetetlenné vált a Telenor hálózata. A hiba nem érintett minden ügyfelet adott területen belül.
Hirdetés

Kedden fél tizenkettő körül Budapesten és Pest megye egyes részein leállt a cég mobilszolgáltatása, amit először fél tizenkettő körül észleltek, de a hiba okáról egyelőre nem tudtak felvilágosítást adni a cég sajtósai - adta hírül ma az [origo]. Többen Twitteren, Facebookon számoltak be a hibáról.

Az MTI szerint Budapesten és Pest megye egyes részein tapasztalták a leállást, a hírügynökség azt írja, egy tápegység meghibásodása okozta a leállást, de egy óra körül már ismét működött minden szolgáltatás.

A Telenortól hivatalos közleményt nem találtunk a hiba idején, mely megmagyarázná a leállás okát, mindössze egy Twitter-bejegyzést kaptunk e-mailben egy olvasótól ma késő délután.

Bár személyesen nem tapasztaltuk, úgy tudjuk, hogy egy ideig a szolgáltató weboldala is elérhetetlen volt, de a többi szolgáltatással együtt hamar helyreállt. A távközlési cég elnézést kért minden érintett ügyfelétől a kellemetlenségek miatt.

 

-K.I.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version