A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Megjelent az Opera Mini 5 bétája

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 1776
  • · Dátum: 2009.09.16. 19:48
  • · Rovat: Hírek
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
Megjelent az új, rengeteg hasznos funkcióval felvértezett Opera Mini. Az ötös béta több, a PC-s böngészőkben már gyakorta használt lehetőségeket is tartalmaz.
Hirdetés

Az új verzió letölthető a böngésző weboldaláról. Újdonságnak számít, hogy könyörgésünket meghallgatták, és végre megörökölte a PC-s Opera füles felületét. A kezelőfelületet újraszabták, és érintőképernyős telefonokkal is egyszerűbb a használata. Számos, gyakori funkciót egy gombnyomással érhetünk el: pl. a keresést, vagy a gyorslinkeket. A kényelmesebb felhasználóknak jó hír, hogy jelszókezelő is helyet kapott a Miniben, az eltárolt jelszavakat az eszköz memóriájában tárolja a böngésző. A cég bemutató videóval is megosztja rajongóival az újításokat, mely megtekinthető ide kattintva.

Bár eddig is hatalmas felhasználói táborra tett szert, az új funkciók és a könnyebb használhatóságot támogató új felületnek hála bizonyos, hogy ezután is szárnyalni fog az alkalmazás. Már korai verzióitól kezdve előnyére vált, hogy gyakorlatilag a számítógépeken megszokott formában netezhetünk mobilunkon, ráadásul szinte bármelyik Java-képes eszközre feltelepíthető, ráadásul igazi konkurencia híján piacvezető a mobileszközök böngészőprogramjai között.

Rövidesen részletesebbben is leteszteljük az új Minit, a fejleményekről pedig beszámolunk.

 

- K.I.

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Felszállás előtt az utasok csodálkozva látják, hogy a kapitány és első pilótája egy-egy vakvezető kutyával, fekete szemüvegben, fehér bottal botladozik a pilótafülke felé. Először mindenki arra gondol, hogy biztos valami tréfáról van szó, de amikor elindul a gép, az utasok egyre nyugtalanabbá válnak. Gyorsan közeledik a kifutópálya vége, a hangulat is egyre kétségbeesettebb. Mikor már csak néhány méter van hátra, az összes utas egy emberként felsikolt. Ám ekkor a gép hirtelen felemelkedik és megkezdi a repülést.
Bent a pilótafülkében megszólal a másodpilóta:
- Tudja kapitány, mindig attól rettegek, hogy egyszer túl későn kezdenek sikoltozni az utasok, aztán mind meghalunk.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!