A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Elstartolt a OneDrive

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3391
  • · Dátum: 2014.02.19. 19:24
  • · Rovat: Internet
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Microsoft régi, SkyDrive felhőszolgáltatását leváltó OneDrive mától éles üzemben, de még nem a teljes publikum számára érhető el. A korábbi felhasználók már ismerkedhetnek vele, számos újdonságot tudhatnak magukévá.
Hirdetés

"Egy hely mindennek" - áll a szlogen a már hetekkel ezelőtt beharangozott, megújult szolgáltatás népszerűsítése mellett.

A Microsoft pert vesztett a régi SkyDrive név használatával, így kénytelen volt felhőszolgáltatását OneDrive-ra átnevezni. Ma kezdődött az éles üzem, aki az értesítésre korábban feliratkozott, mától veheti birtokba a megújult tárhelyet, ám sok funkció ismerős lesz a korábbi felhasználóknak.

 

Meghívóval bővíthető tárhely

Ingyenes tárhelyünket három módon bővíthetjük felár nélkül. A korábbi feliratkozók az e-mail címükre kapott instrukciók alapján egy évig további 20 gigabájtot kaphatnak. Mindörökké a felhasználóé azonban a képek szinkronizáció bekapcsolásért járó 3 gigabájt. De akinek még ez sem elég, a DropBoxból ismerős meghívós rendszerben is növelhetjük a felhőnk kapacitását. Minden újonnan regisztrált barátunk révén mi is, és a meghívott is 0,5 GB-ot kaphat. 10 felhasználót hívhatunk meg legfeljebb, tehát további öt gigabájtnyi területtel gazdagíthatjuk a fióunkat így.

A fizetős tárhelybővítő csomagok továbbra is megmaradnak, melyről a Microsoft még nem tett közé részleteket. Pénzért egyébként 50, 100 és 200 gigabájttal gazdagíthatjuk OneDrive fiókunk kapacitását.

Frissültek a kliensek is

Android, iOS és Windows rendszerekre is frissültek a kliensprogramok, az androidos verzióba bekerült a kameraképek automatikus feltöltése, egyelőre további funkciógazdagítást nem hozott az új név.

OneDrive

Nem teljes az összkép

A Microsoft ma megjelent blogbejegyzésében számos újdonságról rántja le a leplet a redmondi vállalat, ám kitér arra is, hogy a részletekkel a SharePoint konferenciáig még várnunk kell.

- K.I

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két légy sétál Robinson fején. Egyszer csak megszólal az egyik:
- Én most elmegyek. Majd Pénteken találkozunk.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!