A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Elstartolt a OneDrive

  • Szerző: iminet
  • · Olvasva: 3216
  • · Dátum: 2014.02.19. 19:24
  • · Rovat: Internet
Facebook megosztás Twitter megosztás Windows Live megosztás Google+ megosztás E-mail Nyomtatás
A Microsoft régi, SkyDrive felhőszolgáltatását leváltó OneDrive mától éles üzemben, de még nem a teljes publikum számára érhető el. A korábbi felhasználók már ismerkedhetnek vele, számos újdonságot tudhatnak magukévá.
Hirdetés

"Egy hely mindennek" - áll a szlogen a már hetekkel ezelőtt beharangozott, megújult szolgáltatás népszerűsítése mellett.

A Microsoft pert vesztett a régi SkyDrive név használatával, így kénytelen volt felhőszolgáltatását OneDrive-ra átnevezni. Ma kezdődött az éles üzem, aki az értesítésre korábban feliratkozott, mától veheti birtokba a megújult tárhelyet, ám sok funkció ismerős lesz a korábbi felhasználóknak.

 

Meghívóval bővíthető tárhely

Ingyenes tárhelyünket három módon bővíthetjük felár nélkül. A korábbi feliratkozók az e-mail címükre kapott instrukciók alapján egy évig további 20 gigabájtot kaphatnak. Mindörökké a felhasználóé azonban a képek szinkronizáció bekapcsolásért járó 3 gigabájt. De akinek még ez sem elég, a DropBoxból ismerős meghívós rendszerben is növelhetjük a felhőnk kapacitását. Minden újonnan regisztrált barátunk révén mi is, és a meghívott is 0,5 GB-ot kaphat. 10 felhasználót hívhatunk meg legfeljebb, tehát további öt gigabájtnyi területtel gazdagíthatjuk a fióunkat így.

A fizetős tárhelybővítő csomagok továbbra is megmaradnak, melyről a Microsoft még nem tett közé részleteket. Pénzért egyébként 50, 100 és 200 gigabájttal gazdagíthatjuk OneDrive fiókunk kapacitását.

Frissültek a kliensek is

Android, iOS és Windows rendszerekre is frissültek a kliensprogramok, az androidos verzióba bekerült a kameraképek automatikus feltöltése, egyelőre további funkciógazdagítást nem hozott az új név.

OneDrive

Nem teljes az összkép

A Microsoft ma megjelent blogbejegyzésében számos újdonságról rántja le a leplet a redmondi vállalat, ám kitér arra is, hogy a részletekkel a SharePoint konferenciáig még várnunk kell.

- K.I

Kapcsolódó írások
 

Új hozzászólás

Név: vagy bejelentkezés

Ehhez a cikkhez még nem érkezett hozzászólás!
cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Pistike szülei kefélni szeretnének. Hogy megszabaduljanak a gyerektől, az apja kiküldi Pistikét az erkélyre, számolja meg, mennyi fekete kalapos ember megy az utcán. Annyiszor öt forintot ad majd neki.
Pistike néhány percig csöndben nézelődik az erkélyen, majd örvendezve bekiabál:
- Hé apa! Drága kefélés lesz ez neked, mert egy gyászmenet megy végig az utcán...

Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!