Hirdetés

Exament Shutdown

 

Figyelem! A szoftver fejlesztése befejeződött, javasoljuk a kinézetében és funkcionalitásában is modernebb Iminet Shutdown szoftver használatát!

Az Exament Shutdown egy PC időzítő program, mely a megadott időpillanatban végrehajtja a kijelölt  műveletet. Ez lehet a számítógép kikapcsolása, újraindítása, hibernálása, de akár egy másik szoftver indítása, vagy egy előre megadott emlékeztető szöveg megjelenítése.

Az Exament Shutdown-nal nyugodtan magára hagyható a számítógép, hiszen a gyors és biztonságos kikapcsolás jó kezekben van. Ha megfelelően időzítjük a szoftvert, akkor bármilyen hosszadalmas feladat, vagy éjszakába nyúló letöltés után hibernálhatjuk, kikapcsolhatjuk, stb. a gépet.

Képernyőfotók

Exament Shutdown

 

Letöltés

A szoftver legutolsó változata az alábbiakban látható, de már nem letölthető!

Szerver Nyelv Méret Megjegyzés Letöltés
Magyarország magyar 800 KB Verzió: 1.2
Kiadás dátuma: 2012.08.11.

 

Verziók:

1.2: A 2005-ben megjelent 1.1-es verzió frissítése az újabb operációs rendszerekre, funkcionális változás nincs. Kiadás dátuma: 2012. augusztus. Befejező verzió, a termék életciklusa véget ért.

1.1: Új fukciók, újragondolt felhasználói felület. Emlékeztető is beállítható, továbbá Windows XP alatt jelentkező hibernálás és készenlét hibájának kijavítása, valamint az XP-hez illeszkedő felhasználói felület megjelenése. Kiadás dátuma: 2005. május.

1.0: Kísérleti verzió, a főbb funkciók működnek, nem jelent meg nyilvánosan.

 

Hibák:

- A súgó egyelőre nem működik, mivel nem kompatibilis az újabb Windows rendszerekkel. Az újratervezett súgó egy későbbi változatban lesz elérhető.

 

Terméktámogatás:

A terméktámogatás 2014. május 1-től megszűnt, míg 2014. június 1-től már nem tölthető le. Az Iminet Shutdown használata javasolt a jövőben.

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version