A lenőtt haj esete? - Jurassic World: Camp Cretaceous

Hirdetés

A Jurassic World: Camp Cretaceous (magyarul: Jurassic World: Krétakori tábor) itthon is népszerű Netflix animációs sorozat. A klasszikus gyermekrajzfilmeken túllépve, a Jurassic Park/World hangulatát, történetét, kalandjait hozza animációs film formájában.

Népszerűsége talán nem is csak a történetnek, hanem e mellett még a tökéletes kidolgozottságának is köszönhető (techikailag és a valósággal vont párhuzamot illetően is).

Anélkül, hogy a cselekmény részleteibe belemennénk, a sorozat már a negyedik évadnál jár, a filmben elhangzottak alapján a táborozók már több, mint fél éve rekedtek a dínókkal teli szigeten. Az idő múlása nem megy nyomtalanul, ahogy az egy klasszikus rajzfilmben szokott lenni.

 

Brooklynn haja

Ez az egyik legjellegzetesebb karakteren, is meglátszódik. A rózsaszín hajú Brooklynn hajfestés hiányában észrevehetően és fokozatosan barnul: aki eddig nem csak a történetre, de a részletekre is figyelt, észrevehette, hogy évadról évadra fokozatosan kezdi kiszorítani a képkockák alapján valószínűsíthetően eredetileg barna hajszín a festett rózsaszínt.

Brooklynn haja

 

Kenji szakálla

Kicsit távolabb lépve a női karaktertől, átpillantva a másik nem oldalára, szintén az idő vasfogát hangsúlyozza, hogy a 4. évadra, borotválkozási lehetőségek híján Kenjinek a szakálla kezd megmutatkozni. Az arcszőr, a rózsaszín-barna hajjal szemben az előző évadokban nem, csak most, a 4. évadtól vehető észre a vagány és gazdag karakter arcán.

Kenji

Neked feltűntek? ;)

Hasonló bejegyzések:

//Statelit is marked deprecated and will be removed in the next version