A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Szoftver

Alkalmazások, programok, tesztek, érdekességek

Filmből csengőhangot, YouTube-ból DVD-t

Filmből csengőhangot, YouTube-ból DVD-t

Szoftver Saját maga gyártana csengőhangot? Nem megy a DivX az asztali lejátszón? Kedvenc YouTube-videóját akarja nézni hordozható lejátszóján? Összeszedtük az összes ingyenszoftvert, ami ezekben a feladatokban segítségére lehet.

2010.06.28. 19:20 0 hozzászólás

Word és Excel a böngészőben: itt az Office Web Apps

Word és Excel a böngészőben: itt az Office Web Apps

Szoftver A felhőbe költözött a Microsoft Office. Az irodai szoftver böngészőben futó változatával bárhol használhatjuk összes dokumentumunkat, táblázatunkat és prezentációnkat úgy, hogy még egy pendrive-ot sem kell zsebre vágnunk. Kipróbáltuk az Office Web Appsot, a Google Dokumentumok egyenetlenre sikerült, de nagy ambíciókkal rendelkező kihívóját.

2010.06.09. 22:37 0 hozzászólás

Az Internet Explorer 8-cal böngésznek a legtöbben

Az Internet Explorer 8-cal böngésznek a legtöbben

Szoftver Az Internet Explorer (IE) 8-as változata lett a világ legnépszerűbb böngészője, miután fény derült a korábbi piacvezető 6-os változat sebezhetőségére.

2010.02.03. 22:35 0 hozzászólás

Kiadták a Firefox 3.6 végleges változatát

Kiadták a Firefox 3.6 végleges változatát

Szoftver Szokásos csúszással, de letölthető a Mozilla Firefox 3.6-os verziója. Néhány újdonság, még gyorsabb motor és számos hibajavítás jellemzi a ma megjelent böngészőt.

2010.01.21. 20:48 0 hozzászólás

Buliszoftverek szilveszterre

Buliszoftverek szilveszterre

Szoftver Egy klassz digitális zenegépet szeretne? Netán a házibuli laptop dj-jévé válna? Esetleg azt szeretné, ha a zene ritmusára lüktető fénypászmák és mindenféle látványos alakzatok lepnék el a tévéképernyőt? Retró videodiszkót szervezne? Bulin bevethető szoftvereket, webszájtokat válogattunk össze.

2009.12.27. 12:41 0 hozzászólás

Ami az új PC-jére kellhet

Ami az új PC-jére kellhet

Szoftver Ha új PC-t kapott ajándékba, jó eséllyel a Windows 7 fut rajta: a Microsoft októberben megjelent új operációs rendszere ugyan sokkal többet tud az elődöknél, de még ehhez is elkelnek ingyenes segédprogramok a teljes értékű használathoz. Ezeket gyűjtöttük össze.

2009.12.27. 12:35 0 hozzászólás

Letölthető a végleges Thunderbird 3

Letölthető a végleges Thunderbird 3

Szoftver Elég jelentős késéssel, de a hét közepe óta magyar nyelven is letölthető a Mozilla Thunderbird legújabb, 3-as verziója, mely az első tesztek alapján méltó utódja lesz a sokáig tündöklő 2-esnek.

2009.12.13. 16:06 0 hozzászólás

25 GB online tárhely a Sajátgépben

25 GB online tárhely a Sajátgépben

Szoftver Aki azt hiszi, hogy a SkyDrive 25 GB-os online tárhelyét csak böngészőn keresztül éri el, az téved. A SkyDrive Explorer alkalmazás segítségével Windowsunk Sajátgépében, de kis trükkel Total Commanderben is hozzáférünk a Microsoft szerverein tárolt adatainkhoz.

2009.12.12. 19:33 1 hozzászólás

Nem kell installálni a Google oprendszerén

Nem kell installálni a Google oprendszerén

Szoftver A Windowstól gyökeresen eltér a Google operációs rendszerének működése, így nem kell majd rajta sem installálni, sem programokat frissíteni, viszont csak internetkapcsolat birtokában lehet majd teljes értékűen használni. A Google OS-t régi PC-re nem lehet majd letölteni, újfajta netbookokra szánja ugyanis a keresőcég, ezekre azonban még jövő karácsonyig várnia kell az érdeklődőknek.

2009.11.21. 14:41 2 hozzászólás

Hamarosan kész a Thunderbird 3

Hamarosan kész a Thunderbird 3

Szoftver Már jó ideje húzza az igát a Thunderbird 2, és bár nem szolgált rá semmivel a cserére, azért itt lesz az ideje egy kis frissítésnek. Amire, valljuk be, igencsak sokat kellett várni. November végén megjelenik a levelezőprogram végleges változata.

2009.11.08. 20:14 0 hozzászólás

cikk/hír keresése
szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Két cigány találkozik. Azt mondja az egyik:
- Képzeld, meghalt a Csora.
- Na ne hülyéskedj, még tegnap délben beszélgettem vele.
- De bizony igaz. Tegnap este elmentem az asszonnyal vacsorázni egy étterembe és az ajtóra ki volt írva hogy: halvacsora.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!