A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Exament Shutdown

 

Figyelem! A szoftver fejlesztése befejeződött, javasoljuk a kinézetében és funkcionalitásában is modernebb Iminet Shutdown szoftver használatát!

Az Exament Shutdown egy PC időzítő program, mely a megadott időpillanatban végrehajtja a kijelölt  műveletet. Ez lehet a számítógép kikapcsolása, újraindítása, hibernálása, de akár egy másik szoftver indítása, vagy egy előre megadott emlékeztető szöveg megjelenítése.

Az Exament Shutdown-nal nyugodtan magára hagyható a számítógép, hiszen a gyors és biztonságos kikapcsolás jó kezekben van. Ha megfelelően időzítjük a szoftvert, akkor bármilyen hosszadalmas feladat, vagy éjszakába nyúló letöltés után hibernálhatjuk, kikapcsolhatjuk, stb. a gépet.

Képernyőfotók

Exament Shutdown

 

Letöltés

A szoftver legutolsó változata az alábbiakban látható, de már nem letölthető!

Szerver Nyelv Méret Megjegyzés Letöltés
Magyarország magyar 800 KB Verzió: 1.2
Kiadás dátuma: 2012.08.11.

 

Verziók:

1.2: A 2005-ben megjelent 1.1-es verzió frissítése az újabb operációs rendszerekre, funkcionális változás nincs. Kiadás dátuma: 2012. augusztus. Befejező verzió, a termék életciklusa véget ért.

1.1: Új fukciók, újragondolt felhasználói felület. Emlékeztető is beállítható, továbbá Windows XP alatt jelentkező hibernálás és készenlét hibájának kijavítása, valamint az XP-hez illeszkedő felhasználói felület megjelenése. Kiadás dátuma: 2005. május.

1.0: Kísérleti verzió, a főbb funkciók működnek, nem jelent meg nyilvánosan.

 

Hibák:

- A súgó egyelőre nem működik, mivel nem kompatibilis az újabb Windows rendszerekkel. Az újratervezett súgó egy későbbi változatban lesz elérhető.

 

Terméktámogatás:

A terméktámogatás 2014. május 1-től megszűnt, míg 2014. június 1-től már nem tölthető le. Az Iminet Shutdown használata javasolt a jövőben.

szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
90 éves öregember haldoklik az ágyban, az emeleti hálószobában. Egyszer csak érzi,hogy az egész életében kedvenc almásrétes illata jön fel a konyhából. Nagy nehezen kikel az ágyból. Utolsó erejét összeszedve lebotorkál a lépcsőn. A konyhába érve ott látja az asztalon kedvenc rétesét. Már nyúlna az első darabért, amikor a felesége a kezére csap a főzőkanállal és azt mondja:
- Azt ne bántsd, az a temetésre lesz!
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!