A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!
hirdetés
domain regisztráció
Domain regisztráció az Imineten

Médiaajánlat

 

Az Iminet Informatikai portált 2004 óta ismerhetik a látogatók, azóta a portál sikere töretlen - leszámítva azt a néhány mélypontot, amikor oldalunk látogatottsága fejlesztés és tartalmi bővítés hiányában szinte a nullára esett vissza. A legutóbbi ilyen mélypontot követően weboldalunk új motorral, kinézettel és webcímmel jelent meg, és ez kihatással volt a látogatottsági mutatókra.

 

Webaudit

Portálunk látogatottságát több, független webaudit rendszer méri, az egyik publikus rendszer a StatElit, melynek mérési eredményeit látogatóink is megtekinthetik. Hirdető partnereink hozzáférési jogosultságot kapnak a saját, részletes adatokat megjelenítő belső audit rendszerbe is, valamint rendszeres összesítést tekinthetnek meg a Google Analytics által mért adatokba.

Webaudit 2013. április

Saját webaudit rendszerünk, a phpTrafficA diagramja, 2013. április

 

Olvasóink

Hirdetőink szempontjából nem mellékes, kik is látogatnak minket rendszeresen. A felmérések azt mutatják, rendszeres, visszatérő látogatóink azok a 14-26 év közötti fiatalok, akik, bár nem hivatásszerűen, de érdeklődést mutatnak az informatika iránt. Portálunk látogatói a friss hírekre, újdonságokra, valamint apró trükkökre és tippekre vadásznak, a rendszeresen visszatérők aránya 15-20% körül mozog. Ezeken túlmenően sok a teljesen véletlenül, más irányt kereső látogatók előfordulása, akik aztán a nem keresett, de talált tartalom miatt hosszabb-rövidebb ideig olvassák portálunkat.

 

Hirdetési lehetőségek

Hirdetési felületeinket jelenleg saját hirdetőrendszerünk tölti meg tartalommal, valamint a Google AdSense szöveges hirdetései.

Saját hirdetési rendszerünk a klasszikus felső banner, az oldalsó oszlopokban elhelyezkedő torony, valamint a tartalmi részekbe (cikkekbe) ágyazott kontext banner megjelenítését biztosítja.

Lehetőség van egyedi megjelenítésre is, az árakról és a lehetőségekről bővebb felvilágosítást munkatársaink tudnak adni.

 

Tudnivalók a hirdetésekről

A hirdetések karbantartását minden esetben munkatársaink végzik, szerkesztőségünk fenntartja a jogot arra, hogy a hirdetésre szánt tartalmat szükség esetén a portál technikai és vizuális elemeihez illessze. A hirdetések a megjelenés ideje alatt portálunk tulajdonát képezik, azok menedzselését és karbantartását, valamint a szükséges módosításokat munkatársaink végzik.

szavazás

Ön milyen okostelefont/tabletet használ?

Android
iOS (iPhone, iPad)
Windows Phone
Symbian
Blackberry
Bada
Egyik sem

fizetett hirdetés (x)
Egyedi gyártású műcsalik
Támogasson minket!
Viccmorzsa
Vámpírok beszélgetnek a sörözőben, egy kicsit be*nak, és elkezdenek gizdázni egymás előtt. Az első kirepül az ablakon, 10 perc múlva vissza jön, véres a szája. A többiek elismerőn kirdezik tőle : Na Mi történt haver?
-Hú. hát látjátok ott messze a ködben azt a házat.
-ja. látjuk
-na bementem, ott volt 3 ember, mindnek kiszívtam a vérét.
A többiek büszkén rendelnek neki egy nagy korsó vért, és tovább iszank. Kicsit később a másik vámpír is kirepül a szürkeségbe, majd 20 perc múlva vissza tér, és csupa vér az arca.
- Na mi volt?
- uuu. látjátok ott mesze azt a korházat?
- igen...
- na bementem. Mindenkinek kiszívtam a vérét. ápolókna, betegeknek, mindenkinek.
A többiek rögtön rendeltek neki: na egy korsó vért a haverunknak... és iszna tovább, míg végül a harmdik vámpír is kirepült az ablakon a szürke félhomályba.
Várnak, várnak, eltelik egy óra... kettő. mire vissza tér, és csuron vér az egész feje a ruhája és minden hol véres.
A többiek... húúú haver, veled meg... na mesélj.
- hát... látjátok ott a távolban azt a villanyoszlopot?
- ja, látjuk igen.
- na!
én nem láttam.
Powered by: EIS 3.0 Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!